Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inter - Milan X, Inter - Lazio X , Roma - Sassuolo X, Man. UTD x3 X, Arsenal X, Man. City X... o dvojkama da ne pričamo...kladionice se mooomački oparile za NG... koje ovih dana pogodio....
Moj Arsene.. izdali su te Ozil i Alexis momacki...
Gledaj sad povreda zadnjih dana stvarno bi englezi trebali malo razmislit da poneko kolo izbace i odigraju kasnije jer se igrači povrijeđuju. Ibra, Lukaku, De Bruyne, Jesus.. sve su to preforsirani igrači zato se ovo i dešava.
Arsenal ne zeli da ulaze u transfere, imaju najgoreg vlasnika, i trenera koji je odavno zaostao. Iwobi je katastrofalan, Xhaka katastrofa, Bellerin championship igrač. Alexis je jedini koji je dobar i eto ide u januaru. Uglavnom Arsenal tone.