Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas bi valjalo kad bi presao u Arsenal,mislim da bi mu odgovarao nacin igranja Arsenala
Chuck Norris je kupio Edina Džeku!!!!!!!!!!!!!
joj koliko je Dzeko samo klubova promjenio u ve dvije godine!!!Blago njemu!!!
Bilo bi dobro da Dzeko potpise za Arsenal.arsenal ima lijep stadion a i bolji su od citiya,a svi znamo da je Dzeko sad rame uz rame sa mesijem jer postize jako mnogo golova u wolsburgu i ima jak sut i neke driblinge,a moze i trcat brzo po strani,sve u svemu ja mislim da ce Dzeko da bude bolji i od ong pravog ronalda,ali ne moze biti jos bolji jer mora zabit jos golova.Dzeko ima poteze ko majstor i zato je on tako skup igrac,a zna i namjestit gol nekom svom suigracu,a trenutno je i najbolji izvodjac penala u evropi.
čuj propao talenat, a on najbolji strijelac bundes lige
jadan propade tamo u tudjini uzimajući 5 mil eura godišnje. da je meni tako nadrljati
na kraju će ga kupit fahro radončić da piše u sportskoj redakciji
Ni ja nemam dovoljno para da kupim Dzeku a kamoli arsenal
evo ima i ova varijanta da city salje isto ponudu :D a i ovo za real :D pa de objavite i ove dvije vijesti ili napravite novu rubriku Dzeko :DDDDDDD to je realno najbolja varijanta :D
DZEKO OSTAJE U WOLFSBORGU... NJEGOV MENEDJER REDZEP NIJE NORMALAN....
Edin Dzeko je poznatiji od Chuck Norris-a zasto?? pa Dzeko je promjenio vise klubova..
Sta ovo nema nista novo o Dzeki od 11:45? Da ga nisu mozda prodali? :)
Joj što lažete
E j.e.b.o vas dzeko vise. Pa da je neki igrac davno bi negdje otiso
ljudi dajte kakvih informacija o Dzeki niste odavno MOLIM VAS ! :D al ako moze citava naslovna da bude DZeko u juventusu, dzeko u barceloni, dzeko u realu, dzeko u milanu, dzeko u man utd-u, dzeko u celziju... i tako dok vam nestane prostora na glavnoj :))))
Na kraju Džeko će otići za 40 kg bureka.
Isfurali su vam ovi fazoni,dosadni ste !