Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OZIL DOKTOR.
jes' im leg'o k'o budali šamar...
Real ce plakati za Özilom !!
ronaldo vec place :) jer mu fali , nema mu ko stvoriti priliku , ozil je daleko najbolji plej na svjetu u ovom trenutku :)
Tako je baksuze, dobro si to reko :)
Arsenal rules....od sinoc ponosni navijac
Ovaj AC Milan treba preimenovati naziv kluba u "AC Penal"
10 Draxler
kako igra ovaj arsenal strah ih gledat a ne igrati protiv njih...***te ko kaznena ekspedicija...
Ove godine Ozil osvaja LP . Koga Real otjera taj je po nekom ne pisanom pravilu šampion :)
*šampinjon
Topnici su dominirali...dobro si to reko novinaru :D Go GUNNERS Go!!! Ozil brat ubijaaaaaaaaaaaa :D :D
To je taj Arsenal :)
Berluskoni idi jbo kosti stare O:)
Pa otišao je Brluskoni odavno i zato i jesmo loši ovako !! Dok je tata bio maksimalno posvećen Milanu derali smo Evropom , i nemoj molim te da nas Beduini kupuju makar ispali iz lige !!!
kevine buraz, bolje je i beduinima ako ce ulagati. Kad se mogu preko noci stvarati klubovi kao city chelsi sto se ne moze ulagati u jedan od najvecih evropskih klubova. Berluskoni da je dobar i da stvarno hoce ulagao bi a ne trosio na kurve i ganjo se po sudovima na racun kluba. Ne voli on njega ni kolko crno ispod nokta vjeruj. Nek dodje neko ko ce praviti promjene, dosta ga je bilo. O:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
AC PENAL
Što pokradoše Ajaxa.
Nemos' marke dobit na kladari! U pm.
veceras su bas bili realni rezultati
Ev ja bgm dobih 9.5KM, odigro samo da produzim agoniju na onlajn racunu, i opet drama, cekao ajaksa da dadne gol:)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
al nevjerovatni su ovi satro novinari sa sturim sazetkom..niko ama niko da napise kako je baloteli bukvalno skrsio frajera I za to dobio penal...odavno ono nisam vidio
Ozil je asistirao doktorima prilikom svog rodjenja :)...
Perverzno kako je Milan dobio penal !!!!
AC PENAL
Lijepo je biti navijac Arsenala.Gubio sam vjeru u Vengera prethodnih godina ali evo ga ide. Covjek da hoce jos malo trositi para dominirao bi svijetom.