Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ovi nasi moćni skauti koje je posalo još moćniji NSBiH su sigurno sa tribina pratili ove momke kako igraju i ponudili im da igraju za našu repku:)
Pa gdje ću ja tu djecu pratiti? Na kojem kanalu? Gdje? Nek dodju u Želju ili Sarajevo igrati da ih imam na oku!
pa nisu looodii da se odluče za BiH i da jednom godisnje igraju neki kup reprezentacija u arapskim zemljama kad nas izbace i suspenduju iz svih zvaničnih takmičenja...
Koliko ja znam da danska nika nije imala dvojno drzavljanstvo ni sa jednom drzavo a posebno sa bih
Ma moze mali igrati za Bosnu. Nije problem drzavljanstvo. Jedino ako se nije odrekao bosanskog kao sto su mnogi uradili.Jedno vrijeme su bosanske izbjeglice mogli imati dvojno drzavljanstvo u Danskoj. Poslije je bio uslov kao sto je i danas, da se moras odreci bosanskog da bi uzeo dansko. Vecina to ne radi. Kako ide da se ponovo uzme bosansko, ne znam. Ali, ja tim sto su se odrekli, vise ne bi dao povrat. Nije pijaca. Osim u rijetkim slucajevima, kao sto je Nikolin. Mlade nade bosanskohercegovackog fudbala! Pape zovi malog, zovi obojicu!
Ovaj Febo sto pise da je Nikola izjavio na danskoj televeziji kao bi Nikola samo igrao za Dansku i Srbiju lupa a nema pojma.Nikada to nije izjavio,a nije bio na televiziji,mozda par puta indirektno..Nikada ga niko nije ni zvao iz Bosne kao ni iz Srbije..Zvanicna informacija za sve je: Nikola ima dansko drzavljanstvo a po danskom zakonu kolio sam upzonat nema pravo na dvojno.Tako da te dvije opcije otpadaju.Kada bi birao izmedju Srbije i Bosne, onda bi bila Bosna jer smo iz Bosne i Hercegovine..Ovim komentarom nezelim da me neko tapse po ramenu iz Bosne kao i da me neko osuduje iz RS i Srbije.Nase se porijekko zna i nezelimo toga da se odreknemo, sto se politickih previravanja to nas nezanima ,sport kao i vecina sporednih stvari na svjetu aposolurno nema veze sa politikom! S postovanjem ! Saric Pedja!
Kuyt @ Ima brate nade za 3. realne titule ove sezone. Kod tebe ? Narvati li neki trofej kad` ? :)
@febo Ja sam razgovarao sa njegovim ocem Predragom, čovjek želi da njegov sin igra za BiH. Info iz prve ruke.
Ovaj decko Saric. Nemojte biti u iluziji da on zeli da igra za BIH. Licno sam ga gledao na Danskoj televiziji kada je rekao da ce igrati za Dansku ili za Srbiju.Kada mu je novinar pomenu BIH,on je reako da se samo dvoumi oko Srbije i Danske.
@ Red Devil - šta ima?
Ovom zutom se tacno na faci vidi da je nas. Selacina. :D
eeee zadnjih 6 derbija United vs Arsenal 5 pobjeda velikog tima i jedan remi !!! hi hi hi hi hi Vi ste sramota za Engleski nogomet, dva pota za redom vas izbaca neki Spanski tim, smijesno, sramotno !!!
Zato Manure ima preko milijardu funti duga :D Najveći vam je derbi kad budete igrali protiv Royal Bank of Scotland i to vrlo brzo. SRETNO đavolčići
Objavite kako je Arsenal u premier ligi premizirao a UNITED SLAVIO !! hA hA hA, koga interesuju ovi klinci j.e.b.o vas savez cijele B i H ! :) GGMU !
Bit ce onako, kako ja kazem!