Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arsenal je ispao iskljucivo jer je trener izveo 80% klupe, jednostavno sastavili se nisu jer skoro nikad ne igraju zajedno.Nakon ulaska standardnih, nisu gol primili.United je izgubio jer je prelos, a i Newcastle prejak. Liverpool je izveo full 11 jakih, ovaj kup je realno bespotreban u rasporedu. Zna se da je Fa Cup jedini jak i relevantan ali da se ne lazemo lijepo je pobijedit sve.
Ovaj EFL kup svakako trebaju ukinuti. 38 ligaških utakmica, FA kup, evropska takmičenja, nema pauze u decembru/januaru kao u nekim drugim ligama, reprezentacije... već igraju i previše utakmica.
Nije im valjao Ronaldo, Bruno odigrao jednu sezonu da valja, kažu novi Zidane. Mou je najbolje opisao stanje Uniteda. "Drugo mjesto u ligi sa ovim timom, moj je najveći uspjeh u karijeri."
United je prosle sezone bez Ronalda osvojio 17 bodova vise nego sa njim u sezoni prije toga. Bez Ronalda prosle sezone pobjedili Barcelonu, City, Liverpool, Arsenal, Tottenhem... Tesko je objasniti sta im se sada desava
Hoće li ovaj otići s klupe? Nije on glavni krivac ali 2 godine se ne može sastaviti s rezultatima.