Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoguce da je ono penal al eto na kraju posten po meni rezultat 2:2, odlicna utakmica
cim nisam imao vremena u wc otici...to znaci da je odlicna utakmica bila...sljedecu utakmicu arsenala...cu u pelenama za odrasle provesti...dosta sam trpio...
Pa kontakt je bio. Jest da ono mozemo reci da nije bas za penala, ali ne mozes ti u 16 udarit covjeka koji kontrolise loptu i rec haj ba. Znaci udari ga po nozi, ni blizu lopte, onesposobljuje igraca i da to bude uredu. Mozemo rec jedan lakse dosudjen penal ali tako stvari stoje.
Nije bio penal, al pravedan rezultat. Dobra utakmica! Steta sto traje 90 minuta
godina 2018: nije bio ofsajd
wenger se povampirio u arsenalu .... i arsenal nikad nece postici nesto vise sa ovakvom klubskom politikom faraonskih trenera .... svaka promjena dobro dodje....
Unitedov sam navijač, ali Arsenal iznimno poštujem. Bravo Gunnersi!
Kad arsenal igra za neutralne mora biti dobra utakmica. Ovo je druga utakmica za redom da sudije sviraju sumnjiv penal protiv Arsenala. Wenger ce poluditi.
Ova utakmica je je jedno 3 puta bolja od onog el clasica.
Jeste..ali el clasico je druga planeta.Samo da izadju na teren Real i Barcelona i igraci stoje 90 minuta opet ce biti najveca i najznacajnija tekma na svijetu.
P.s.Nema tu jacine.Arsenal truba u odbrani, grlom u jagode, ko muha bez glave. Chelsea da prodje kvota 3.50 a na Barcelonu 1.30 prolaz.Smijesno kolika je razlika u kvalitetu.
I pričaju o nekim Španskim, Njemačkim ligama. Pa sigurno je u zadnja tri kola Engleske PL bilo 5-6 sličnih utakmica ovoj. Bournemouth-West Ham, Brighton- Bournemouth, Arsenal-Čelzi, Totenham-Watford, Cristal Palce- Man. City (ova zavrsila 0-0 a bila zanimljivija nego pola utakmica u Španiji). Arsenal super u napadu ali u odbrani rupa zato su njihove sve utakmice zanimljve.
kakav penall.
morata kurton
MORATA PANJU!!!
Promasio kad mu najsladje bilo amin
Odlicna tekma za neutralne, a nama goonerima je skracen zivot za jedno 5 godina
Selektor Amar ce bazirati igru reprezentacije slicnu kao sto gaji Wenger... :)
Nema puno riječi kojima se može opisat osjećaj neutralnog navijača kad pogleda ovakvu utakmicu. Englezi su doktori muškog fudbala. Svaka čast.
@weaseI trče i ostali ali nigdje nemaš šest ekipa koje će ti pružit ovaj kvalitet nogometa. Jednostavno nemaju kvalitet koncentrisan u jednoj ili dvije ekipe nego u njih pet ili šest. Uvijek sam ih volio baš zbog toga.
Najptavedniji rezultat i nije bio penal
I onda kazu Spanjolska liga jaca
Barca bi popisala ove dvije ekipe sa pola snage. Kao sto sad bjezi city tako bi i barca bjezala 15 bodova u ovoj kikriki ligi
@Balkab1996 Pa i jeste jača španska liga. Samo Englezi igraju atraktivnije za oko, puno trke, žrtvovanja na terenu, puno tempa. To je.lijepo gledati. Ali su ih Španci ubijali zadnjih 10 godina taktikom i pametnom igrom.