Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekako mi je ovo nepovjerljivo zvuci, ali ako on dodje Arsenal ima cemu da se nada
Da nisu smijenili Wengera ili da ovaj nije fasovao tifus pa ne zna šta radi. Jednostavno ne mogu da povjerujem da je Wenger uspio da se odvoji od toliko novca.
Imao je on sedamdeset miliona samo je problem bio koga dovesti, niko ne zeli dat svog ponajboljeg igraca, a i ovi koji mogu idu tamo gdje im daju vecu platu ili u uspjesniji klub, Arsene se je malo zajebao sto nije tolike godine nista osvojio, odmah to odbija prvoklasne igrace, ali politika kluba je bila takva da je profit ispred trofeja, e vidjet cemo kako ce biti u skorijoj buducnosti, s obzirom na to da su pri kraju otplate kredita za stadion.
Hajmo jos Di Maria i job is done Arsene :)))))))
Ozil je top klasa igrac. Medjutim, ne vidim logiku u njegovom dovodjenju. On igra u sredini ili desno. Na prednjem veznom imas Cazorlu, Rosickya i Wilsherea. Na desnoj strani Walcotta i Oxa. Lijevo nema nikog. Zadnji vezni takodje nijedan klasicni. Zato mi je ovo apsurdan transfer, jos 50 miliona. Panic buy
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/Actualidad_Primer_Equipo_en/News/1193040523950/1330157913864/noticia/Noticia/Ozil:__The_coach_has_confidence_in_me_and_I_want_to_be_successful_here_.htm
maloumnici, nije preso sta vam je.
Nevjerovatni hala Madrid. Puste Ricarda u Milan za krompir, i onda jos prodaju Ozila. Ali bitno je da su opet uzeli primat po pljunutim parama za jednog igraca i da opet mogu jedino osvojiti kup kralja.
Strava, Ozil je pravo pojacanje, strasan igrac! IN WENGER WE TRUST
jeste,u arsenalu je,al kad cucnes
Zar nije završen prelazni rok
Samo sto je Ozil prije 1h rekao da ostaje u Real Madridu.
Wenger: Za ovih 50 miliona sam mislio da kupim 5 osnovih skola po engleskoj gdje bi trazio talente, ali ipak sam odlucio da se jos uvijek drzim porodilista.
to su ti mozgovi , prodaj sve sto valja veznjaka , prodaj fabregasa,pa onda digni galamu nece niko da predje pa plati 50 miliona da bi covjek presao . logika ko qrac.
Malo mi je krivo sto ga jucer nisu potpisali da protiv kokoski bude pobjeda ubjedljivija ali i ovako je super.vilsher ozil cazorla rosicky...drama.
vala preskupo ga platili
Čudi me da je Wenger dao toliko novca, ali Ozil toliko i vrijedi, i ako je ovo istinito biće on stvarno veliko pojačanje za Arsenal.Mada i ovako su bili dobri.Džaba Tottenhamu 120 uloženih miliona, kad su ih juče rasturili.
Real stvarno skupo placa kad dovede nekog igraca, medjutim znaju oni i prodati za lijepe pare, ove godine higuain 37, a ozil 50 mil eura, njih dva skoro ko Bale
rijesili se panjeva, dobiju klasu popu Bale-a, a usput i zarade 10 mil €