Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipično ponašanje za trkaću kokoš iz City-ja.
Ide Njemacka do finala ali tu gube od Francuske
Vidi mu se na cefa 😉
Svaka cast na ovakvom potezu!!!
Nece njemacka daleko ovo svjetsko
do Rusije dalje nece u pravu si krele!:)))
Šta deugo očekivati od momka (Sane-a) koji istetovira svoj lik preko cijeloh leđa. Čuj arogancija... ma NIJEEEEEE.. NIKAKOOO. 😂
drugo***
@zavrzlama Pa ja.. 😂😂 Ja nisam mogao da vjerujem kad sam vidio. 😅
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isto ovako naše reprezentacije u svim sportovima trebaju selektora koji će "zvijezdama" reći spusti se na zemlju. Niko nije nezamjenjiv. Ćiro je to lijepo radio, zato je i napravio takvu ekipu, koja se doduše sad osilila, jer im treneri nakon Ćire ne smiju zucnut. Al' isto tako zbog toga nas nema nigdje poslije Brazila.
Mladost ludost udarila mu lova u glavu. Lovator. Fudbaler yok. Reprezentacija država ponos čast čuli ste za to?
Nema kod Švabe zajebancije