Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto bi ti prijatelju netko zviždao zato što si srbin!? Koliko igrača u reprezentaciji ima koji su srbske nacinalnosti i koji ostavljaju srce na terenu. To što si ti odrastao u Austriji i što si zatucan od strane svojih roditelja to je nešto drugo...
vidjeces sutra zasto, jer je to klasicni balkanski mentalitet...
Klix i novinarstvo, eto austrijski novinari nemaju drugog posla nego da se bave glupostima i nacionalizmomn, kao sto to cini vecina balkanskih novinara (velika cest manjini njih). "Austrijske novinare je zanimalo da li će Arnautoviću smetati zvižduci sa tribina, s obzirom na to da je porijeklom Srbin."
Što novinari provociraju, čuj vi ste srbin, očekujete li zvižduke? Marko je sasvim korektan lik.
Ovaj momak po prezimenu i faci moze biti samo Albanac. E sada ko i kako ga je ubijedio da je Serbin, to je druga prica. Arnaut- turski naziv za Albanca.
@Tvrtkov "Ovaj momak po prezimenu i faci moze biti samo Albanac. E sada ko i kako ga je ubijedio da je Serbin, to je druga prica. Arnaut- turski naziv za Albanca." Neko ko sebe naziva TRTKOV može samo biti specijalista za GENETIKU i vrstan poznavalac PORODIČNOG STABLA. Da nam je više TRTKOVA ...
Njega su smiljeno postavili za kapitena da bi mogao pričati sa sudijom i provocirati naše igrače. Sličnu ulogu će imati i ovaj drugi koji zna naš jezik. Naši se pametno trebaju čuvati ovih provokatora.
cuj to nisu to navijaci ko neki iz regije bices docekan kao i ostali..bio srbin ili ovaj onaj BiH navijaci su jedni od kulturniji i kako ko zasluzi..
Srbin, ali prezime od Arnaut/Arnavut/Arnavutlar.
@GusFring "Srbin, ali prezime od Arnaut/Arnavut/Arnavutlar." Hvala na prosvetljenju
ovaj pita i odgovara....
dečko je opterećen. Kakve veze ima što su srbin. Jbg, nisi ti kriv, tako si rođen :))
@andres_iniesta_2 "dečko je opterećen. Kakve veze ima što su srbin. Jbg, nisi ti kriv, tako si rođen :))" Pa ni ti nisi kriv što si Više_ne_znam_kako_sebe_nazivate, ali si kriv što si bežao sa maternjeg jezika (kako god se zvao).
Bez vezna naklapanja. Boli nas u’o da li on mrzi ili ne mrzi Bosnu. On je za nas Austrijanac kao i ostali reprezentativci te zemlje. Njemu kao i svim ostalim želim da izgube tu utakmicu.
Nisi pichka da ti zvizdim, ili mozda jesi
Nebitan lik i osrednji igrač. Ignorirat, nada se zvižducima samo da sebi digne cijenu
Arnautovic - Posrbljeni Bosnjak.
Nacisticki austrijski novinari jos zive u ratnom dobu
jao clanka i govana jao jao..a sta drugo ocekivati od debilnog klixa nego nacionalna sr***nja, hebem li vam pleme nacionalno...umjesto da analizirate igru austrije, da napisete ko je brz, ko je dobar, koga treba cuvat..vi objavite ovakvo sra***nje od clanka, a onda u komentarima se javljaju jos veci idioti...
@silverdoom "jao clanka i govana jao jao..a sta drugo ocekivati od debilnog klixa nego nacionalna sr***nja, hebem li vam pleme nacionalno...umjesto da analizirate igru austrije, da napisete ko je brz, ko je dobar, koga treba cuvat..vi objavite ovakvo sra***nje od clanka, a onda u komentarima se javljaju jos veci idioti..." Dobro jutro !
Ako ocekujes onda ces ih i dobiti