Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arjen Raketa Robben. Svako sa tridesetim opada, samo ovaj čovjek briljira. Respekt!
SPRAŠI ME I UNIŠTI ME ROBBEN <3
Zavrsio bi za 5 sekundi moja Semso.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aerodinamika je čudo...
to su mu namjenski napravili bavarci za ovu sezonu
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
"rokordan"... da mu nije kisla glova?
Jooj to kad sam vidio, s*** se.. :O
Nisam dobar s matematikom..Alen Bokšić je trčao 100m ispod 10s, može li Roben?
Ja sam djecu u drugu sobu morao odvesti, da ne gledaju sta Roben radi Ikeru.
Igracina je Robben, da nije imao niz povreda tokom svoje karijere,mogao je biti i najbolji na Svijetu barem jednom ima zaista sjajnu tehniku i brzinu
Ne bih da cjepidlačim jer je Robben nevjerovatno brz ali jasno se može vidjeti da je krenuo u sprint nešto prije Ramosa. On je već bio u punom trku a Ramos tek ubrzavao i odmah je stigao Ramosa na sredini terena.
ma nije moguce bez droga toliko povecati svoj ucinak. to su njemacke droge.
I dalje mi nije jasno sta je Pep uradio Bayernu, pa ne zna sta ce s loptom, a ovakve igrace ima.
JOJ KASILJASA ISTO NEKO RETARDIRANO DIJETE SE VALJA PO TRAVI KAKAV KRETEN BOŽE DRAGI, NJEMU VIŠE NE TREBA DATI MEĐU STATIVE BRAVO ARJENE MIA SAN MIA !!!
pa to je poznata njemacka droga da ne osjecas umor, kako bi on mogao trcati toliko brze i u drugom poluvremeu i to poslije 30.
Adzo ko na motoru
Vrh mi je onaj clanak prije par dana prema kojem bi Robben trcao 100m za 9,7sec i bio jedan od najbrzih ljudi na svijetu.Dragi moji klixovci ili ko je vec napisao to,pa i Golf 2 je brzi od Ferrarija na cetvrt milje ako se dobro zaleti a Ferrari krene od 0.Robben doduse ima krampone i zemlju pod nogama ali svako poredjenje njega i najboljih svjetskih sprintera je smijesno
Robben = BiTurbo. Igračina!
kad te droge spuste. . ..