Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila bi to strasna repka ali su postali malo dosadni sa ovim. Svako malo pred neko prvenstvo se prave ove sheme. Raspali smo se i nema tu vise sta bi bilo kad bi bilo.
Vala bas. Nekad bilo sad se spominjalo. Davno raspala drzava.
I uvijek zaborave Ibrahimovića uračunati, al kako god bili bi najjači na svijetu u 90% sportova... Samo što smo necivilizovani zatrovani divljaci
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakva bi tek bila reprezentacija Austro-Ugarske ...
Osmanlije i Austro Ugari igrali bi stalno finale
Treba tim Argentincima objasniti da ta Smrdoslavija ne postoji i neće nikad više postojati. Treba ljudima objasniti da je stoka pobila 70 000 bošnjačkih civila i da za svojim najmilijim još uvijek tragamo. Treba im reći da je sa 70% teritorije BiH protjerano i istrebljeno 95% bošnjaka najvećeg naroda u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakav crni Kolasinac ...Borna Sosa dva puta bolji
Kakva Argentina.Napumpana Repka.Imaju samo Messija i to je to.Opet ce da lete kuci a Messi ce da place.Jedan im je Maradona.A sto se Napada tice Dzeko je najbolji Napadac i prva opcija sa ovih prostora i jedan od najboljih u Evropi.... pa deset mjesta prazno..Svjetska je klasa to.Na svim najpoznatijim Stranama timova iz bivse yuge je Dzeko prva Opcija u Napadu.Nema tu dileme.Ostali moraju da budu konstantni kao on 12/13 Godina.Sampijon je to .
ŠampiJom, šampion ili šampinjon pitanje je sad?!
Dzeko u Napadu pa deset mjesta prazno.Jedina je Svjetska Klasa u Napadu.Kakvi Vlahovici,Mitrovici koji igra u drugoj Ligi Engleske .Poredit se se sa Legendom kao Dzeko nemogu.Moraju biti 12/13 Godina Konstatni kao on.A Dzeko je bas to pravi Sampijon i klasicna Devetka
Možda argentinci ne znaju, ali bi Klix trebao znati da su 4 HR reprezantivca iz BiH i nekoliko iz Srbije. Samo vi izjednačavajte BiH sa Muslimanima. Zato Srbi i Hrvati ne navijaju za ‘zmajeve’.
Koje gluposti.
Da je Osmanska imperija živa, kakav bi samo napad imali: Dzeko-Salah-Ibrahimovic 😀
Vjerovatno bi razvalili sve.
E sad neko sa balkana neka napravi sastav Juzne Amerike!😀
Dragi Argentinci. Te tvorevine odavno nema. A mala Hrvatska je sama u 20 godina ostvarila veće uspjehe nego ta cijela Jugoslavija u 45 godina.
Jugoslavija na Balkanu je bila jaka u svakom pogledu, naravno da je to trebalo uništiti, lase savladati u svemu više manje zemalja kako u ekonomskom, industrijskom i svakom drugom pogledu.
Nema tu šta da se diskutuje,ubjedljivo najbolji napadac sa ovih prostora svih vremena.Pogledajte mu statistiku i sve ce vam biti jasno,niti jedan mu nije ni blizu.Dzeko je među deset najboljih napadaca svijeta u 21 stoljecu,to ne kazem ja,vec njegova postignuca u fudbalu.
Šta će oni sastavni kad ih je bivša Juga gazila kad su najjači bili.
Kolašinac u prvoj postavi!? Vic godine! ;)
Koji od ovih napadaca je trenutno ispred Dzeke? Kakva argentina i njihovi strucnjaci… Za Dzeku bi uvijek bilo mjesta u prvih 11…
A Džajić?