Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali vanzemaljac. Neponovljiv je zaista. Žao mi je samo što raja ili mrzi ili voli jednog od dvojca Messi-Ronaldo. Objektivan sud je da su daleko najbolji na svijetu. S tim da se jedan rodio sa talentom na kojem je izgradio sve, a drugi se rodio sa željom i htijenjem kojima je izgradio i talenat i sve. Moraš ih poštovai. Jednog je poslao Bog, a drugom je Bog pomogao da se prvom približi. Jedan je Messi. Jedan je Ronaldo. Ali Messi je naprosto talentiraniji.
Kako neko može porediti CR pedera i Mesonju? Pa Pjana je kvalitetniji od CR što se tiče slobodnjaka i pas igre ali jbg nema marketing i reputaciju derpe-a.
Zna to mali često da radi.. Leo kralj igre!
Ne kontam kako neko može blatiti Ronalda ili Messija... Momci su genijalci u svom poslu. Ako ne voliš jednog ili drugog, ili obojicu, to je stvar lične percepcije, ali govoriti da je jedan maneken, ili da je Messi nula bez saigrača je šuplja priča uhljupa koji iz fotelje nisu dalje od klupe u parku dogurali. Ako volite fudbal budite sretni što živite i gledate fudbal u eri ovih majstora. Naravno ima tu još desetine imena kojima treba kapu skinuti...
zna frajer lopte
Al je pakas Maradona
http://www.sport.es/es/noticias/copa-america-2016/vea-joven-que-adora-leo-messi-copa-america-5221198
Grijeh ga je porediti s onim manekenom kojem je nakon neuspjeha svako kriv.
Dobar gol, ali Piksi je ovakve davao devedesetih.
Zna čo'ek..!
skroman dečko, sve pare šalje kevi
Skoro ko Pjanic.
majstor... skide paucinu samo tako
Majstor ostaje majstor
Ova lopta se brani suprotnom rukom. Kahn je ovakve lopte skidao bez problema, ali Kahn vise ne brani jbg. Nebitno, predobar pogodak.
Drago mi je sto živim u vrijeme dok igraju jedan Ronaldo Messi Ibrahimović i ostali :D
Eh, bolje bi ti bilo da si zivio u vrijeme kad su igrali Ronaldo, Ronaldinho, Zidane, Rivaldo, Figo, Del Piero, Batistuta, Shevchenko, Djorkaeff, Nedved, Henry, Bergkamp, Overmars.......
@samostalnireferent Nicky Butt hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)