Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi se ljutimo na Bazdarevica
Nisu umanjili sanse. Sanse su im iste samo moraju pobjediti u zadnjoj utakmici. Cak mogu biti i drugi ako pogjede.
"Argentinci za pet dana u Ekvadoru igraju posljednji meč, ali ni pobjeda kod jedne od samo tri ekipe koje nemaju šanse za plasman na Mundijal, ne jamči im direktan odlazak u Rusiju, već samo baraž." Pisac bi malo trebao da upise osnovni kurs racunanja. Pobjeda u zadnjoj utakmici ih sigurno vodi na svjetsko prvenstvo. Ali sta se moze, odliv mozgova.
Da pojasnim prije nego st neki pametnjakovic kaze da nisam u pravu. Zadnju utakmicu igraju Peru i Kolumbija i tu jedna ekipa mora da izgubi bodove.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ekipa sastavljena od imena. Gdje je sada veliki Messi? Najbolji svih vremena? Mozda samo u smrdljivoj Barceloni.
😭😭😭😭😭
@deterdjent pa ti si mu falio, treba mu neko ko ga moze pratiti u igri. Ti si taj.
Nasima protiv Belgije bi bilo najbolje da se svi poredaju na gol....
bosna iz protesta zbog neprolaska argetine na sp je i sama odlucila da se neplasira 🤣🤣🤣
Pa naravno de trebaju ispasti sa ovakvim selektorom..Naklupi GIGANT ostavio Dybalu i Ikardia, aigraju mu gomez i nekakav Benedetto..Bravo ...
izgleda da ima i gorih od Baždarevića
Ako Peru pobijedi, mali carobni iz katalonije sjedi kuci, i ceka referendum jer rusiju vidjet nece.