Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje svjetsko prvenstvo u historiji fudbala
Slazem se, nepredvidivo
Hrvatska ovo dobija na penale
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gaucosi bolji nema sta .
Martinez vs Livakovic
Razvalite ove nacionaliste od sportista.Dao Allah da Argentina uvali 3 komada nacionalistima.To nisu sportisti to su zlocinci,da pjevaju herceg bosno i ustaske pjesme,dno dna od sportista.Proglasite Dalica pocasnim gradjaninom Sarajeva
Hahahahahahahaha... 😚
Sad moram kupovati dres od Argentine, hoće li više ova Hrvatska ispasti sjebati sam sve pare na dresove, probam da nađem onaj od prije 4 godine ako ga žena nije bacila.
Kazu srbi pogani i hoce svadju, pa pogledaj ovih cigana mamu im argentinsku cigansku jpm, ovo da ide u polufinale/finale ?Ono da osvoji sp.? Ovi fanovi od mesija neka ni se sagnu cekam ih haj Ća.🤣
Trebali bi sa Srbima odigrati finale za najcigane svjetskog prvenstva !!!
Ovo je najbolje da se odmah penali pucaju a da se uopšte ne igra fudbal. Pa jbt sinoć hrvatska na 0 - 0 od prve minute čuva loptu i krade vrijeme da bi došli do penala. Od prve minute Brazil morao čupati loptu od hr golmana...
Sad će me Klix banovati?
Prolazi Hrvatska
Volim dva pasa Lea vidjeti neg komplet jugoslaviju u finalu! Vamoooooos🇦🇷
A šta je to Jugoslavija?
Messi je za sve ostale igrace svijeta druga dimenzija, sramota je porediti bilo koga sa njim. Onakvu asistenciju mozes vidjeti samo od njega, drugima je to naucna fantastika. A ekip sa kojom igra je toliko prosjecna da bez njega nebi ni otisli na SP.
Ćaća!
Drugi ne mogu onako bez gledanja pronaći saigrača kad ne bi bilo nikako protivničkih igrača. Tata igrice. Podići će trofej.
Izbaci Messi-a i od Argentine ti je ostala ekipa ranga ... Danske.
jao parabole 😂😝
Znaci Hrvati opet za trece mjesto
Laganini Hrvati do finala!!!! Svaka cast!!!
DaBogda ispala Hrvatska
Patiiiiiiii
Halo ljudi je li iko procitao članak u kojem kaze da je Argetina u 73 minuti (mozda nije tacna minutaza) pogotkom za 2:0 rijesila pitanje pobjednika u utakmici koja je zavrsila izvođenjem penala.
Izbacili prvu i drugu repku svjeta na fifinoj ljestvici. Kad to od bosne i srboje neko uspije cut cemo se
Argentina World Champion '22