Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 💥👍 Počinje. Večeras, 7.9.2018 u 19:00 h - Narodno pozorište Tuzla. Bujrum. #MH2018
Latvija Andorra 0:0 bila je to jedna tvrda utakmica sa malo šansi gdje se uglavnom igralo na sredini terena
bravo Makedonija! 🇲🇰
Naše jugošvabe se pravo integrirali, prate njihovu u reprezentaciju više nego naše, malo je jedan slučaj özil..
Nijemci se lagano vracaju na okomit "Klopp" fudbal, trebat ce vremena da se razigraju i odaberu najjacih 11, ali do EP bit ce to dobro. Pogotovo ce biti jaki jer nece imati teret favorita. Sa druge strane, Francuska ima citava dva sastava koja mogu dogurati do finala velikog takmicenja.
Francuzi pustili svabama da malo nada tinja
vidjelo se da ni njemci ni francuzi nisu imali neku volju...Drugo poluvrijeme malo bolje ali sve u svemu bezvezna utakmica. Fifa i UEfa su bili reprezentativni fudbal, i igracima je dosadilo igrat toliko bezvezne utakmice.
*ubili
Zar je moguće da je ova Makedonija toliko losa pa su u grupi sa Andorom i Lihtenštajnom?
Najbolji u toj grupi u svakom slucaju :)
@gumenakita Jaca od Makedonije nije sigurno ...