Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otisao u FK Sarajevo i prestao voljeti fudbal... hahhahahahhaahahahahaha
izvlacis iz konteksta zavucem ti mamici
@zauzeto hahaha hahaha oplakah
Kakvu je ovaj ljevicu imao :D
Kolko se ja sjecam Grbavice, imo je dvje lijeve.
av av avdija dzu dzu dzukela
Hajmo malo reklamirati kriminalca čija je majka i dan danas na potjernici zbog stotina prevarenih sugrađana kojima je sa Pelakovom majkom ili ti ga njenom sestrom uništila živote...
Nebitan lik koji u fudbalu nije ništa ni uradio. Čovjek fino kaže da ga nogomet u suštini ne zanima, ali bitno je da smo saznali šta on misli o nogometu u regiji, reprezentacijama Hrvatske i BiH... Dobili smo mišljenje o nogometu čovjeka kojeg nogomet ne zanima. Hahahahaha, ovo ima samo kod nas.
Zar se smije ovdje pojaviti MAMA mu sa sestrom prevarila pola Sarajeva.Pricaju da je i on bio u talu
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
av av avdija
Šta sve napričaše o ovom? U sami jednom članku... De nam još reci o ovoj građevini- jel niskogradnja, visokogradnja, maltoni, sjela, šalica nje, biger..? Šta je specijalnost?
Specijalnost je ''naslijeđena'' : nekretnine, kupovina, prodaja, posredovanje a najvažnije uzimanje ogromnih kapara i nestanak ''u vidu magle''.Stotine ljudiu još uvijek plaće od muke i jada.
Ubili mu pitari volju za zivotom...ako se ne varam on je neka familija zebi.
Nije zebi nego Pelaku
Pelaku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hej Grbavico i tvoji Bošnjački heroji!
av av avdija
Dok si ti bio na Grbavici, Željo je bio najtrofejniji beha klub :D
Munafik !!!