Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
222 miliona za Neymara, 180 milja za Mbappea, sad još 120 za ovog, plus još hoće i De Ligta. Ima li za ove fair play poslovanja? S onakvim ligom i bez lovine koju uzimaju za TV prava kao u Engleskoj lupaju silnz lovu za domaće prvenstvo. Možda iduće sezone osvoje i domaći kup.
Jos jedan pokusaj PSG-a da postanu bolji, stvarno mi ih pocinje biti zao dali su toliko novca na tako puno fudbalera i to im nista nije pomoglo......
Kada su svi pisali da ide u Barcu, a ja da ne ide, nego u PSG, pljuštali su minusi. Da je otišao bio bi najbolji napadač na svijetu, a sada ga pljuju.
Ovi igrači iz Atletica gdje god odu karijera im krene silaznom putanjom
Znaci da ce neko leftati PSG
PSG ide još jedan korak unazad