Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz veliko pojačanje nikola kalinić.....
... jer, kao što svi znamo, mnogo je bitniji trofej Superkupa nego Lige Prvaka. Treba Ramos samo da mu odgovori sa "LP, Ramos"
Došlo i njegovih 5 minuta :D Ali ono što je Ramos osvojio Grizman neće za 20 godina moći
Vidjeli smo ko i sta je Ramos kada nema sudijada pomognu ni Realu ni Spaniji. Da je VAR uveden prije 10 godina ne bi on nikad nista osvojio.
obojica kompleksaši teški
Ramos je za tebe Džeko ili Modrić moj grizmane.. Još ti trebaš pure pojesti da bi bio Ramos, koji je imao ispada ali da izgara u igri, to mu niko ne može osporiti.
nek mu ga je sukno
ovo je sam sebe ismijao, covjek bez ijedne LP hoce da troluje lika od 4 LP...jos puno trofeja, prije svega LP treba Antoane da bi ta slika imala smisla
Slazem se
@EfendicDamir Nije valjda gospon 1dis nosio gotovinu u novčaniku umjesto kartice?
Jednom budu bolji i odmah im se nadigne. Gdje si bio u finalima LP
Spremo se za svjetsko
@heatovac.heatovski Dobar je Atl. Madrid nema sta, imaju poseban stil igre i dobro igraju dugi niz godina. Samo sto je glupo ovako slavit, iako je Ramos kvarnjak jos veci hahah