Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno da je i dobio priliku,da je igrao koliko suso ili hakan do sad bi dao 10 golova
Lijepa si k'o gol u 90oj. Forzaaaa
@Shmeky7 Sei bella come un gol di 90 minuti.....
forza Milan
Ante rastura, samo mu treba motivacija.
Ante top igrac samo ce propasti u Milanu.
Ibrahimovic truba
Dao dva gola od kako se rodio, dajte mu nagradu, tako je i nosonja dobio
@bax212 ti ćeš umrijet a Modrića nećeš prebolit, hahaha. Šteta za tebe al cijeli svijet ga je odabrao, svi strucnjaci pa je pokupio svaku mogucu nagradu. Ti nećeš doživjet i upoznat taj osjećaj kako je lijepo kad tvoja nacija ima najboljeg na svijetu,s druge strane ja neću doživjet nikad tvoj osjecaj jer nisam nacionalista. Neka pati koga smeta!
@Ameise Prirodno je cestitati tvojoj naciji, u svakom sportu vam ide. Puno to govori i o ljudima.Moja BiH ima medalje jedino u sjedecoj odbojci. I to puno govori o nama. A i Bakir nam kaze da smo mi najveci i najbolji, ali samo sebi trpa u dzep.Nije do njega. NJemu je otac bio u zatvoru, ali su to sa vremenom uspjesno visestruko naplatili.Ali narod je morao biti dovoljno glup da bi on uspio. Nije on pametan, do nas je.Cestitke za Rebica, Modrica, Kauboje i sl.
Bravo Antiša
Mala zemlja puna talenata! Respect komsije.
To ante
Kako lijepo udje lopta