Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad uđe u formu Rebić onda kida, kao i na SP u Rusiji. Trener ga dozira ali sada već je spreman za 90. Ibra je pojam na terenu... Sredina treba da se sredi, da smire loptu, i golovi će dolaziti... Umalo i drugi gol za Rebića da nije Theo H. bio sebičan..
Rebić zaslužuje prvih 11
Ko zna-zna..
ANTEE ANTEEE SVI SE ZOVEMO ANTEEW
Napoli SERIA B
radi Reba pred EURO2020
Italijansku ligu samo iz nostalgije gleda svijet. Inace vecina utakmica ocajna
ti si najveci kreten na planeti zemlja....
Nije najbolje podesio nisanske naprave u noni valjda zima pa nije dovoljno zagrijan
Breša se lavovski borila. Proslo kolo protiv Kaljarija 2:2... stvarno ne bi volio da odu u Seriu B, nisu zaslužili dobro igraju ali im fali sreće to je nevjerovatno.
Opet pobjeda ali igra nije na nivou i ovo nece proci protiv jacih ekipa. Mali Tonali iz Brese je buduci Pirlo (vec nosi taj nadimak)
Ibra ih doveo u red
Milan na guzove, bravo Rebinjooooo⚽️