Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako smo i mi trebali nakon Kipra
Mi smo jedni obicni beskicmenjaci
ovaj majstor za televizore propo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u ponedjeljak zajedno sa Mešom na biro
ovom levatu su dali dragulj od reprezentacije - covjek pojma nema. Evo HNS, Carlo Ancellotti je slobodan.. majke mi, s njim Hrvatska bi bila jedan od favorit timova
Hoće li ga sad uzeti naši umjesto Meše?! Poznati su po dobrim odlukama!
Ovo je trebalo uraditi poslije Kipra,,,katastrofalni Meša ostao???????
Ovo sad ne valja za nas. Katanec dao ostavku, vjerovatno ce ge Kek nasljediti, a Cacic vjerovatno Prosinecki(mozda ne odmah). Tako da nam dvije dobre opcije za novog selektora odose u nepovrat. Ne da bi se ovi nasi strucnjaci iz saveza ikad odlucili za te opcije, ali i ta nam nada propade.
PAMETNO... Da bi se izvadili iz bedaka ovo je pametan potez.Selek. mjenja igraca kada ne ide ekipi a njega mijenja savez kada su losi rezultati !!! Ovo i Srbija treba sa Muslinom da odradi.I ako se kvalifikuju na SP. Cisto sto nije stvorio prepoznatljivu igru...
Trener je pola ekipe, ako on nema šlifa, džaba ti igrački kadar. To je i Meša nebrojeno puta pokazao, a koliko je njegovo (ne)znanje uvjerili smo se protiv Kipra, kad dobijenu utakmicu izgubi !! Već tad je trebao otići, ali eto kod nas može svakako....
Jedino vrijedno spomena od ex yu je ova Hrvatska. Trener je pola ekipe. Ne treba ni da igraju najplaceniji, nego oni koji ce ostaviti srce na terenu. Da bi se to dogodilo trener mora biti autoritet. Ovaj Simunic to jeste, a uz to je i hrvatina., tako da im je ovo dobar potez.
Naslijedit ce ga "dokazani strucnjaci" Ante Mise i Josip Simunic? Ante je dobio nogu iz Istre 1961 nakon dvije utakmice i nakon toga je vodio gigante iz Dugopolja i Viteza , a Simunic ne zna sastaviti slozenu recenicu na hrvatskom! Fakat nisu normalni, tek ce sada biti "za doma spremni".
josip šimunić ? Dakle, možemo očekivao da za zds postane službeni pozdrav hr reprezentacije
od sutra zajedno sa mešom trazi novi poso. i ovaj nas nezna sta radi duljevic nece igrat sigurno a covjek razvaljuje. kako samo sprinta to ni jedan nas igrac tako netrci. igrat ce jajale svrsajevici itd.
I ko je sad selektor? Ante Miše? Bas su ga zakuhali. Ako su ga mislili mjenjati trebali su to uraditi poslije poraza od Turske. Za igrače će ovo biti svakako šok, samo pitanje je da li pozitivan.
Steta da se onako dobra reprezentacija u zadnjoj utakmici bori za baraz, jer realno sa ovim igrackim kadrom trenutno zasluzuju direktan plasman na SP.
OVO I SRBIJA SA MUSLINOM TREBA DA ODRADI !!!
Lik ne zove drugog najskupljeg igraca Srbije u rep. Fol mu se ne uklapa u igru.A momak svako kolo u idealnom sastavu Italijanske lige :) Ali eto moze kanta Kolarov,Rukavina i dr. klocevi da mu se uklope...
Zašto?