Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slino crkni više al karashspor ti ne gine
i zbog ovog je onaj nama mamlaz sve usrao...jebala te Antalya...
Pa juce ste pisali da ide u Milano? Nece on nigdje,nisu ni Turci bas tolike budale.Nema on kvalitet ni za HNL.
HAHAHAHAHA Milan Stoke West ham i na kraju Turska hahahahahaha . Ljudi moji ko da ja ne bi volio da je on frtalj igraca sto je suskavac bio9 . I tamo ce bi dobro ako ne bude na klupi . P jedan Cimmirot je napravio bolji transfer
Cimirot je za ovog panja IGRACINA. Zbog jaranskih veza se ovaj panj poziva u repku umjesto da se zove Gojko
A Chelsea? Ukradese im ga Turci.
Ja komentara i g*vana. Pa kud moze iz HNL-a? Pa nece u Barcelonu majmuni jedni
@kikser.com nekad. danas nisu vise. danas su sretni ako se docapaju Antalije.....
ovdje je rijec o direktnom prelasku. tako da se ne sjecam nikog osim Modrica, ko je direktno otisao u neku od boljih liga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bolje ce mu bit da ostane u hajduku
Ostao bi on rado ali Hajduk zeli da ga se sto prije rijesi. Vrsajevica su na kraju pustili dzabe a i ovu amidzinu ohrdinu ce ako nekoga ne zahyebu pa ga uvale.Vidis da ni Turci ne ele kupovati,samo posuditi mada ni u to ne vjerujem.
Samo će na posudbu a duži ugovor će zavisiti od njegove igra što znači da se na ljeto kupi nazad u Split, a onda sporazumni raskid ugovora. I ova cifra od 1.5 milje je smiješna, u Hajduku samo pokušavaju da ga skinu sa platne liste.
et sad iz milana ode u tursku preko noci😂😂😂😂😂