Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može nešto od njega biti, talenat je nema šta. U Čeliku, očito, nisu mogli više čekati.
U Čeliku su mogli čekati i njegove igre nisu bile problem, nego njegova nedisciplina, alkohol i odlazak na probu u Zvezdu bez ičijeg znanja iako je pod ugovorom. Zbog toga ga je Jagodić i suspendovao. Možda ga to opameti pa u FK Sarajevu bude kako treba, ali čisto sumnjam. No svako zaslužuje drugu priliku. On ju je dobio i sada treba vidjeti hoće li ju prokockati.
novo pojacanje Sarajeva u ispajanju alkohola u Sarajevskim lokalima!
Na pocetku dobar, svidjaju vam se njegovi driblinzi , a onda vam zivce pocne driblat...
Dvorac u polju i naziv zanata, Više se voli grad od sindikata
Navijati za sarajevo je stvar geografije a navijati za ŽELJU je stvar filozofije...
Anid Travančić danas će u prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo biti i službeno predstavljen kao novo pojačanje Bordo tima. Mladi veznjak na Koševo stiže na šestomjesečnu posudbu, a u januaru bi trebao potpisati ugovor na dodatnih 18 mjeseci sa Sarajevom, s obzirom na činjenicu da mu početkom naredne godine ističe ugovorna obaveza s Čelikom.
kockar, alkoholičar i prznica. Sve u svemu kmetina od igrača :D Veliko pojačanje za ČeliK!
Lik neuracunljiv kao pješak, a kamoli kao fudbaler!!!
Koliko dugo namjerava ostati ?
Ako dobro igrao nece ni polusezonu
hahah slazem se.
Još jedan u nizu.................
Takodje, cestitam na ugovoru 2 godine, kako sa njim, tako i sa Kovacevicem, Cimirotom, Trivunovic 1+1, kao i Komazec... :) Fkt ste postali filijala raznim menadjerima, igraci bjeze od vas nakon pola godine ili godinu, malo udju u formu, prebiju para sa menadzerom preko Dine Feninga i fajront, klub bez marke dovodi novih 10 igraca na 1+1... :) Jadni i maleni udbaski klub...
E jesi patenik.
A de nisam... :(
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hajd neka je sa srecom, vidjecemo koga su nasli kao pojacanje??? Ako misli igrati za bordo dres, neka zna da se mora odreci srca i duse za klub!!!