Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako ce jadan i iscrpljen proci bilo kakav test? Taj je jahao i dan i noc, skripa kreveta je odzvanjala ljetovalistem 24/7. Umjesto da se ugledamo na njega, mi ovamo rezimo ko je veci nacionalista... A nigdje skripe, ljudi nezadovoljni, nikom nije lako..
škripite zubima.
I ne pao fizički i mentalno sa ovakom milfačom. Ova jede žive ljude.
Au, nije milf, samo tako izgleda.
sada kada mu karijera krene downfall-om ima da joj prelijepo bude u braku sa ovom budaletinom....
Boli nju medju nonama, par godina u braku, uzme pola imovine zaradjene u tom periodu, a to je dobrih miliona, i ode svojim puten a prstom nije mrdnula da zaradi, jow ako dijete iz aci, sigurica primanja sljedece dvije decenije
Ja bi ga besplatno mjenjao na medenom mjesecu poveo bi i jarana
ko umije njemu dvije.kako se kaže .
Kakvi su to mentalni testovi sada, nema toga.
Ko je Andy Caroll?
Nije se cudit nista
Ubise ga brda i doline,sto je igro igro je
Ovi će se još malo početi derati javno za lovu
Sheban i fizicki i psihicki. Dobar pocetak braka😂