Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kada Mesa dobije otkaz, eto mu sanse
@Nemanja2 Dobro Nemanja, uzmi makar ponekad malo vode u usta ili izbroj do deset, naravno ne zbog Meše...
zato je sanjol prijelazno rješenje ;) ;) ;) ;) :D :D :D
Dobar trener, Bayern mu jednostavno nije legao
@arjuTOKlNGtumi ma moze samo treba sve izbaciti iz prvog tima kada osjeti da mu igraci potkopaju i dovesti kompletan podmladak pa i ako ga otjeraju nek pokaze autoritet jer za svaki neuspjeh kriv trener jer igraci ne rade on sto im on kaze... gluposti..
Polako ce to on. Ne zuri nikud. Otimace se za njega, ako niko drugi onda Italijani.
pa nije valjda lud da ide sada raditi,njegov ugovor tece sa bayernom i sve titule koje osvoje sa novim trenerom angeloti dobija premije
eto westham se grcevito bori za opstanak nakon 6 kola
A i ide mi na zivce sa onom zvakom.
vakat mu je bio. kažu da je fašista, zato je riberya stalno tjerao na klupu, a čovjek razvaljuje.
Kakva je persona Alex Ferguson kad je uspio u jednom klubu ostati 25 godina.
Dajte ljudi sta ga hvalite. Igra 4-3-3 formaciju. Trpe svi pod njegovim vodstvom pogotovo Müller ( koji pod Löwem ipak svoje kvalitete pokazuje). U Bundesligi su losi, predsezona katastrofa. Bolje sad dok nije kasno a pod Sagnolom ne mogu nikako biti losiji. A kasnije vjerovatno Tuchel. Ipak bayernu treba njemacki trener i opet napravit stari tim bez ovih indijanaca.
moze u visocku Bosnu, welcome Anceloti
Koliko je zaradio do sada moze vala komotno i u penziju...
Ciao Carlo
anceloti ne uzima ne zvucna imena klubova realno covjek je masina u svom poslu eh sad bojkot fudbalera je tesko koji trener pobjedio tako da ce odmorit polusezonu i preuzeti milan a montela romu
Realno, u Bayernu je ostao još samo Lewandowski koji je svjetska klasa. Alaba, Neuer, Thiago se konstantno povređuju. James Rodriguez je propali talenat, a Muller neka bježi u Kinu dok je još na cijeni.
Anceloti je veliki trener , jedan od najboljih u svijetu trenutno. Nema za njega zime , on moze da bira koga ce da vodi.
Što me kruške protjeraše danas, samo sam po hali
Mene paluza raznese, valjda borovnicu maća ubila pa mi ne leži...