Nogomet
0

Ancelotti: Teško bih mogao odbiti Real Madrid

Totalsport
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti
Hoće li Jose Mourinho ostati na trenerskoj klupi Real Madrida ili odlazi u Chelsea? Ode li Portugalac, ko će ga u tom slučaju zamijeniti i ko će voditi nogometaše iz Madrida iduće sezone?

Pitanja su to na koje čekamo odgovor već neko vrijeme, a ispiše li se scenarij po kojem Mourinho zaista odlazi iz Madrida onda je, barem u posljednje vrijeme, jedan od favorita za nasljednika 53-godišnji italijanski strateg Carlo Ancelotti, trenutno trener u Paris St. Germainu.

"Bilo je trenutaka u prošlosti kada sam bio blizu Reala. No, tada sam se okrenuo Chelseaju", rekao je u razgovoru za Sky Sports Italijan i nastavio:

"Osobno mi je lijepo u Parizu. Ja nemam nikakvu posebnu želju za odlaskom odavde. Lijepo mi je raditi u klubu, a itekako mi je lijepo i živjeti u ovom gradu", rekao je trener koji je nadomak osvajanja Le Championnata, a u Ligi prvaka je nes(p)retno ispao u četvrtfinalu od Barcelone.

"Tako stoje stvari, ali uz to moram priznati kako bih vrlo teško mogao odbiti Real ako dođe konkretni poziv. Niko ne zna što se sve može dogoditi", zaključio je Ancelotti.