Nakon dvije pobjede PSG-a
0

Ancelotti: Spremni smo za Ligu prvaka

Totalsport
Carlo Ancelotti (Foto: Arhiv/AFP)
Carlo Ancelotti (Foto: Arhiv/AFP)
Carlo Ancelotti, trener Paris Saint-Germaina, koji će nastupiti u Ligi prvaka, bio je vrlo zadovoljan nakon pobjede svoje ekipe kod kuće protiv Toulousea 2-0 u 5. kolu francuskog prvenstva.

Nakon blijedih nastupa na početku i tri startna remija, PSG je napokon počeo igrati u skladu s očekivanjima. Nakon vrijedne gostujuće pobjede kod Lillea 2:1 u prošlom kolu, pod naletom pariške ekipe pao je i Toulouse.

U toj utakmici se dogodilo da za PSG gol u prvenstvu napokon zabije i neko ko se ne zove Zlatan Ibrahimović. U pitanju je Argentinac Javier Pastore, koji je postigao vodeći pogodak za Parižane u 38. minuti. Ibrahimović je postavio konačnih 2:0 u 69. minuti. Šveđaninu je to bio peti prvenstveni gol ove sezone.

"Prva pobjeda na Parku prinčeva nam je vrlo važna. Odigrali smo dobru utakmicu. Nije bilo lako jer se Toulouse predstavio kao napadačka i dobro organizirana momčad. No, mi smo defanzivno bili vrlo dobri i nismo primili gol, a u napadu smo zabili dva. Jako je važno da smo ovu pobjedu nadogradili na onu protiv Lillea", izjavio je 53-godišnji Ancelotti.

Parižane u Ligi prvaka na staru očekuje oglede protiv kijevskog Dinama.

"Mi ćemo biti još bolji i napredovat ćemo, ali dvije uzastopne pobjede u prvenstvu su nam veliko ohrabrenje uoči evropskih ispita. Spremni smo za Ligu prvaka", ustvrdio je talijanski stručnjak na kormilu PSG-a.