Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISTINA BOLI KATKAD
A mogao bi i ovaj malo svoje laprđonke kontroliše. Nek se i on posveti svom poslu, a to je treniranje. Ako on nije vidio s terena, nas nekoliko miliona je vidjelo na TV-u. Uostalom ima snimak. I specijalac je isto vjerovao onom manijaku kad je govorio da je slučajno nagazio ruku Messiu. Milioni gledalaca vidjelo da je bilo namjerno.
Karlo i tebi bi bilo bolje da si ostao u PSG-u jer si imao strašnu ekipu sa kojom si mogao ove sezone napasti pehar LP , ovako sa Realom moraš plaćati sudije da bi dobio Elche .
Joj kako me nervira ovo, sad svi bruje kako Realu sudije pomažu, penale kupuju itd. Očito većina vas prati nogomet od jučer pa do danas. Naravno, onda se niko ne sjeća milion faulova, penala, ofsajda i ostalih stvari dosuđenih u korist Barce, Juventusa, Bayerna, Man. Utd-a itd a koji su u najmanju ruku bili sumnjivi. Isto takvih situacija bude i za "manje" klubove, ali ih ne primjećujete jer su uvijek u fokusu velikani. Evo, da je neki igrač Slovačke onako uhvatio npr Spahića u Zenici i da se nije dosudio penal, šta bi mi sve rekli? Kako UEFA ne želi da BiH ide na prvenstvo, kako smo mi mala država itd, a niko ne bi rekao da to nije penal. Ne želim ulaziti u to da li je bio ili ne penal, ali normalno je da sudije griješe, oduvijek je bilo tako i biće. Isto tako, gledao sam milion utakmica gdje je sudija oštetio Real, pa šta? Al hajd ti to objasni bosanskim "novopečenim poznavaocima fudbala" i "fanovima" Barcelone. U BiH ima 4 miliona sudija, izbornika, fudbalera...
zato što se realu pomaže više nego ikome... svi klubovi nekada budu oštećeni i barca i united i juventus itd al ovaj real gotov nikad... sjećam se samo jedne utakmice iz prošle sezone
ovo isto ko kad nasu repku naguzise u spaniji, igrali bi sve dok nezavale go. a sudija ko veli odsviraj ga, jbg moram ja i kuci zenu zguzit prije spavanja.
Penal Madrid i Christiano Penaldo su zasluzili pobjedu.
Po cemu su zasluzili? Kako te nije stid napisati tako nesto?
@bryant: nauci sta je satira...ne svatas neke stvari. Dovidjenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mrs cigane jedan
Ma nije bio penal gospon Anceloti, Pepe šuplju baca. Mislim da bi s Madridove strane bilo korektno priznati sudijsku gresku. I neku vrstu isprike u smislu "dešava se". A za Pikea se slazem, ne bi smio na tako ironican nacin komentarisati stvari koje ga se direktno ne ticu. Posebno jer znamo koliko je osjetljiva relacija Madrid-Barcelona.
Upravo ta relacija mu daje hrabrost da onako komentariše, jer ko će ih drugi ugroziti ako ne Real...možda onaj penal od sinoć odluči prvaka, ko zna?!
Cinjenica je da su Barcelona i Madrid zasticene od strane sudija u Španiji. Naravno navijaci jednih to vide samo kod ovih drugih i obratno. Ali realnost je da ce sudija u 95% slucajeva donjeti odluku u korist dva pomenuta velikana, u situacijama kada ne zna sta dosuditi. Ali bez obzira sta ova 2 boda znacila Madridu, moje mišljenje je da Pike grijesi s oglasavanjem. Time ne postize nista, sem doljevanja ulja na vatru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)