Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj me podsjeca na Mourinha :))
Ah covjeka, dobije kod kuce bod i digne se !!! Pa liku dragi, rasut ce vas Barsa kod kuce u tresce,zao mi je samo sto je Messi napustio tekmu, rezor bi bio drugaciji !!! Al brat bratu, Barsin cilj je bio samo ne izgubit, ostalo sve oke!!! Napunit ce vam mrezu,necete sve golove moci ni upratit
ahahahahah , vraća se Brucelozi za ranije utakmice kao npr. protiv Čelzija , misle da se njima ne moze takvo sto desiti , a Sanchez onu loptu nikada ne bi stigao :) PSg zaslužio pobjedu .
cccccccccc najgori su gubitnici koji se opravdavaju na ovaj način.Anćeloti nije bio ovakav.Prepao se za guzicu
Sanchez * i sudija je njima poklonio jedan go a ne Barci jer je ono bio čist ofsajd
Jel ga stid to rec? Cist penal, golmanova glupost. A oni su gol dali iz ofsajda
Jedino što je u ovoj utakmici poklonjeno je njihov gol iz čistog ofsajda i još koji žuti koji su trebali popit. Ali to ovaj uhljup preskočio reći. Je l' mu to na DVD-u onaj Smor objasnio kako se te stvari trade?