Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vico o prozivkama navijaca: Mozda da se bolje organizuju pa da cujem. Ako BHF nista ne uradi u oktobru ja fakat ne znam.
Koliko god ne volio Vicu tu nas je vala ubo' svaka mu cast. Najglasniji smo na drustvenim mrezama, a reprezentacija se unistava.
KojiBHF ? Ta šaka jada ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nemours Sehica vise na gol,ne zna gdje ce sloptom
Musliman sam. A Savo Milošević je ljudima. Prvo malo pročitajte nešto o njemu. https://www.otisak.ba/novi-selektor-bosne-i-hercegovine-igrao-u-srebrenici-spasio-bosnu-i-hercegovinu-zestoke-kazne-kisnuo-na-dzenazi/
Savo Milosevic je platio 10 autobusa punih navijaca cetnickog pokreta, da napadnu nase navijace BH FANATICOS , na utakmici 2005. god izmedju Srbije i BIH. Dijelite dalje nek svi znaju koga su nam dusmanil doveli na mjesto selektora.
Majko mila,pogledaj sam ti ove igrače,klubove vdje igraju,i mi u grupi jedva zadnni,definitivno nešto ne štima,ali imam neki osjećaj da će ih Savo dignut i da će počet igrat pravi nogomet,sretnoo
Pocetak kraja.
Najvaznije da se moze potpisivati sa S.Milosevic da Vicu xelja mine
Ne zanima me kako se trener zove, kakve je religije i odakle je. Al me nevjerovatno smetaju ovi uhljebi u saveza. Pa ne smijemo dopustiti da nas ove neznalice hebu u lice!! Ako imate mozga i karaktera, ne idite na tekme, ne punite kase od saveza a BHF, Ljute Krajišnike itd...ako ste ikakva navijačka grupa, onda se sastavite i pokrenite bojkot i proteste.
Smiju nam se djeca moj Reufe
lijepo vam.je rekao neku noć na tv Vlatko Glavaš. nemojte bojotovwti utakmice i igrače jer jento cilj saveza da uništi nogometnu reprezentaciju da ako je neko i pomislio da igra da odustane od BiH... otici podržati momke a psovati njima iz saveza jer su oni krivci... sta ocekivati kada unsavezu sjede ljudi kojima je domet općinska liga...
Nije lose.. Bar ako nista ovi vodeci su sve srbi, ustat ce na intoniranje himne Bosne i Hercegovine. i to je nesto.
Ako se Dzeko odazove ovom kretenu na utakmicu neka ne dolazi vise u Sarajevo.
BOJKOT
Bravo Savo 🫶
Savo jel ti javio iko da si selektor samo ta novembar, jer mi biramo selektora za mjesec-dva max i onda biramo novog
Podrska za Savu
Ma sta vi analizirate? Trebate da analizirate ko je izglasao ovog Chetnika? Kakvu ulogu igra Misimovic? Sve sto je dosad uradio Zeljkovic je rad na propasti Saveza. Zasto i kako moze da kaze neinteresuje ga sto reprezentacije neigra u Banja Luci i Mostaru, ali ga interesuje mjesto predsjednika. Ko od Bosnjaka podrzava ovog Zeljkovica?