Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buducnost BiH fudbala i uopste sporta je da pronalaze bas ovakve igrace po dijaspori, mlade igrace koji su prosli dobre skole fudbala, da ih dovedu na par godina, da stasaju u igrace i onda da ih prodaju za dobre pare. Steta da to nasi klubovi i menadzeri ne vide.
Pa moze li kod nas ista bez te dijaspore? Sinoc ispusimo na Evroviziji i kazu zakazala dijaspora hahahahah. Znamo li sami napraviti terene da djeca ne igraju po gudurama,znamo li djeci organizovati jace turnire,odvesti ih na neku turneju po Evropi da osjete i vide kako se radi,napraviti dobru selekciju i polako ih gurati iz kategorije u kategoriju,znamo li ista sami napraviti?
Odakle ti menadzer?
ja ti zelim sve najbolje ali bogami covjek je najpametniji kad suti
Jedva ceka Ajax da te kupi,onaj mali Muric iz Dinama jedna od najvecih nada Evrope jos nije izborio mjesto a da tebe dovedu
daleko ces dogurati!do cekrcica najmanje!
Hu iz ju?