Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od dana kada se 18-godišnji igrač koji je odigrao 2 utakmice krenuo porediti sa ronaldom, messijem i ostalim legendama te magično počeo da vrijedi 30-40 miliona fudbal je umro...
Haland
Fudbal je u Evropi tradicija koji ne zivi od Pariza St.G. Vec od mali klubova za koji se navija i ako nikad nisu nista osvojili. Pa pogledajte samo Sunderland ili FK Zeljo. Mozes ti kupiti sto igraca ali opet ce Sunderlandovi navijaci pratiti svoj tim jer to nije njihov sport niti njihova tradicija
Saudija ima nešto što Amerika i Kina nemaju. To je populacija mladih ljudi koji prate svaku utakmicu. U Americi je to bio promašaj jer je fudbal 4-5 sport na nacijomalnom nivou tu su ragbi, košarka, bejzbol, hokej na ledu a fudbal je slabo praćen i na tv.
fbUser1598811534@ prosjek španske La lige je 29,538 gledalaca po utakmici, američka MLS 21,310. Sad kada je Messi došao njihov prosjek će definitivno porasti
I tako, dok bombarduju i izgladnjuju svoje praoce i prve susjede, jemence, u međuvremenu investiraju milijarde u fudbal, tovljenje svojih stomaka i finansiranje vehabizma preko kojeg traže svim drugim muslimanima trun u oku, ne primjećujući stijene i balvane u svojim očima.
Penzionere gledati😂😂😂
Bacanje para, nove generacije nemaju strpljenja da ogledaju YouTube klip duži od 3 minuta, a kamoli 90 minuta nedinamičnog sporta
Pišete sa tolikim divljenjem kao da imaju plan kolonizacije Marsa, a oni bacaju pare na cirkusante
Monkey see, monkey do!
Nema od toga nista, nemaju oni tu tradiciju i ljubav prema fudbalu kao sto je slucaj sa evropskim zemljama gdje gradoci zive za fudbal.
zato je gorivo od jutros 0.25 KM gore...
Nista od toga! Par godina ce trajati! Jedino ako,kao i Izrael,dobiju dozvolu da nastupaju u evropskim takmičenjima,zadrzali bi pažnju svjeta!
Salman mu je otac, tip o kome se govori zove se Muhamed (sin Salmanov). Salman je napola senilan i vjerovatno nema pojma sta mu ludi sin radi. A za one koji su zaboravili, Muhamed bin Salman je tip koji je naredio da se u saudijskom konzulatu u Istanbulu ubije i raskomada novinar saudijac Jamal Khashoggi.
Ako nije novinaru legla neka donacija od par hiljadarki kao motiv za temu onda bolje da pocne pratiti muziku ili slikarstvo.
Da mi plate nebi pogledao nijednu utakmicu tih umjetnih klubova
Evo sve sam obustavio i samo pratim tekme Al Hrkljusa. Daj ba...
Jesmo li mi kvalifikovani da o ovome raspravljamo? Ipak 3 presjednika imamo.
Nikada... :-)