Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDEMO ELDINE...PUNA GRBAVICA SA LEOTAROM SVI JAKO!
16/17 juli. Puna Grbavica, pun jug. Pozdravimo i podržimo. Čovjek zna gdje dolazi, u tešku Dubiozu, ne krece se od nule, nego od minusa, samo zajedno. Naprijed plavi!
hajmo amiree prodaj se vise u italiju da nam legnu 2-3 miliona pa da se krene lagano
Dok mu uzmu koji milion i onda ce i On pobjeci glavom bez obzira...nazalost...
Samo da ugrade klauzulu da se zemljiste ne moze otuđiti narednih 33 godine . Na taj nacin ce sprijecitj da da novac koji posudi Zelji a isti ga ne bude mogao vratiti ne ode zemljiste za dug.
Sta bi sa onom seoskom varalicom od Samira Cerica.
Toliko nesto najavljivano, pa tabireno, pa...i sve stalo u jednu rečenicu zvaničnog klupskog saopstenja:"Nakon višesatne diskusije, delegati skupštine su jednoglasno izabrali gospodina Eldina Diglisića za strateškog partnera i donijeli odluku da se zvanični ugovor potpiše do kraja narednog mjeseca." - sumnjivo zar ne?
Koja glupost. Sta je uopste smisao postojanja jednog jadnog kluba kao sto je zeljo? Par levata u ovim upravnim i nadzornim odborima cvaknu koji dinar, igracima daju neku sicu a navijaci svrsavaju od neke nazovi ljubavi prema klubu. A ne znaju ni zasto ni kako to oni zaboga vole klub.
Koji je smisao postojanja tebe tako jadnog? Svako ima nešto što voli i za šta mu nije žao dati novac. To ti se zove slobodna volja. Ne moraš voljeti ali bi trebao poštovati
Cujem da mu je nakon Zelje, sljedeci projekat organizovanje takmicenja formule 1 na relaciji Butmir-Semizovac, svaka cast 👏👏👏
A sta znaci strateski partner, jel sad nece biti kokuzi ili ?
Svi glasali ZA da ovaj daje i baca pare u bure bez dna.
Nije njemu do Želje već do gradskog građevinskog zemljišta na top lokaciji. Klošar - bizmismen kao i onaj londonac. Nikad mi pameti doći nećemo.
Ne seri !
Frajer se kiti sa lažnom Harvard MBA diplomom. Ko zna šta je tu sve laž. Ovo parnerstvo ima naopako da završi…
Autohtoni Amerikanac domorodac!😂🤣👍
Po komentarima da se zakljuciti da navijacima Sarajevo nice dobro nikako.Cemu negativa jak Zeljo I jako Sarajevo I eto dobro tekme
Nece vise biti Zeljeznicar .... Kamiondzicar ,nek vam je sretno
gdje je onaj biznismen iz londona?