Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amere, ne znam šta ti je u rodu Zlatko Dupovac ali kada je taj momak igrao za FK Sarajevo nije se mogla desiti blamaža da Drina iz Zvornika ili Travnik pobijede Sarajevo. Kada budeš na njegovom nivou javi se. On je daleko iznad tebe ali se eto ipak ne javlja.
Mislim realno da ce ruzultat bit 5 : 0 za Leh. Sarajevo je kriza i sa onakvom igrom nemaju se cemu nadati. Razocarali su me sa fizickom nespremnoscu. pa njih bi djeca pretrcala.
TM-nemojte obrukati grad i sve je ok. Čuvajte se jer ovi navijači tuku ko policija bivše juge...
sarajevo sa ovom kvalitetom koju posjeduje ne moze dalje od 2 pretkola i to je plafon ,pola ovih igraca u srajevu ne bi moglo bviti ni reyerva u lechu
iznenadjenje moze biti i negativno
Koliko god da bih volio da pobjede i prođu dalje, treba biti realan i reći da su šanse jako male. Leh je u prvoj utakmici bio zaista bolji i Sarajevo samo čudo moze dalje odvesti. najlakše je biti general nakon bitke, al mislim da je Ušuplić u prvoj tekmi skroz promašio strategiju te da je trebao mjenjati stvari puno brze i ranije. U svakom slučaju, samo nek igraju dobro i hrabro i nek nauče nešto za drugi put iz svega ovoga. Sretno bordo momci!
iznenadit ce ako ne prime 5 komada
Ko zna,moze se desiti da Sarajevo izgubi
Amere, ne izgovaraj velike riječi jer iza velikih riječi moraju stajati velika djela. U protivnom ispadneš smiješan.