Akter trijumfa nad Bugarima
0
Amer Dupovac: Savladali smo velikog protivnika
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa kim vi mali plavi skretnicari igrate sada, mislimm Evropa, ovo , ono......:)))))
svaka cast dupovcu,momak je odigrao odlicno, smireno i bez gresaka, i ne samo on nego citava ekipa! NAPRIJED DIVOVI!!
dajte vise sa ovom pricom o pobjedi pa nije liga prvaka osvojena, jos ce se nafurati igraci pa ce ih djetici stresti. De malo mozga analize itd. Pobijedili su Bugare pa ekstra, al kako smo nisko spali ako cemo pobjedu protiv Bugara prepricavati mjesec dana (da me Bugari pogresno ne shvate :)
amer dupovac novi pique
22 750 KUNA ZARADE U SAMO 3 MJESECA. AKO ŽELITE NAŠE PAROVE POŽURITE I JAVITE SE NA MAIL JER NOVE KANDIDATE PRIMAMO NA PROBU ZA KOLOVOZ PO DUPLO NIŽOJ CIJENI, A PRIKLJUČITI SE MOŽETE DO POČETKA KOLOVOZA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. POZDRAV! WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
\"Savladali smo velikog protivnika\" e kada ste ga vi savladali onda mozes misliti koliko je bio \" velik \" ! Spustice vas Crnogorci brzo na zemlju !
Ma ova dupovaz veze nema,nez ko ga gura !?
Cestitke :)
JA VOLIM SAMO ŽELJA!!!
naprjed Divovi
hajde ba, pobjedili prosjecan klub iz prosjecne lige i digli se ko da ste Real uzeli, vidicemo vas sad, nije sigurno ni da cete ovu zetu proc, a o play offu da ne govorim, da cam hoce doc neki klub sa europskim iskustvom da va, sesticu slozi
Mozemo i hocemo puno puno bolje !!!!
cijeli dan je fks top tema svih medija u državi, štrumfovi jedu li jedu svoja mu.da od inata :D
dupeglavac :D