Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno po kom proincipu je Željo ispred Slobode na tabeli ako imaju po tri boda i tri postignuta gola ?
cijenimO Čelik i Robijaše ali bodovi ostaju u TUZLI.
Uščupliću: Znaći Kako se kaźe Ovaj I, Grčka nije gore znaći Geografija nula bodova Kako se kaźe,Izvlaćenje parova znaći, kako se kaźe isto nije gore već U gradu u Švicarskoj Znaći, kako se kaźe idete U Muenchengladbach a ne gore Znaći,kako se kaźe po tebi i rijeka Bosna teĆe gore I jope KaŹe ZnaĆi Kako se zove Pitaru ti si sad javna liĆnost i jest Jahorina gore al sve ostalo je U NauĆićeš aBd imŚalah i geografiju i izraŹavanje u javnosti pa kad nam doĐeŚ vaaaamo Gore da te bodrimo
Lagano Sloboda danas bijedi...
Ambiciozna nego sta, novinarcici niskoprofilni.Zasto uvijek u vasem clanku kada se spominje FK Sloboda, uvijek postoji ona mala doza sarkazma prema Tuzli....pa recite otvoreno kome ste pristrasni, postovani prepotentni klixovi novinari..
ma koje ba sarajlije?pa u danasnjem sarajevu imas najmanje pravih sarajlija