Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golcina...
Sjela mu na volej jednom od 100x bi ovako, ali ostaviti ga samog na 20m kod prekida je suludo...
A vala je repka za ovakve situacije mogla i uvjezbati neki faul u 16-ercu pa da Pjanic pokaze svoju makstoriju. Nisu ni to uvjezbali, sramota za onoga ko je zaduzen za to!
Cim jedna ekipa izabere igru u kojoj se samo brani a ne napada, to istovremeno znaci da ce na kraju izgubiti mec. Obozavam ekipe koje igraju napadacki fudbal pa makar primili 100 golova! Sansa da napadacka ekipa pobijedi je 2x veca nego kad se samo brani. Pa makar imala Muhameda Besica u ekipi.
OVIM ŠKUTORIMA NACIONALISTIMA. UCERO VAM PAPA I CITAV RIM. PISAM SE NA RIMLJANE KOJI JE ARAPSKI ŠVANZ IZDRKO U CIGANGU I TAKO SU VAM NASTALA VASA BRACA KRSCANI.
Amaterska??? Pa povale ti ovi amateri matere debilu. Nepismeni novinarcicu!!!!
Ovaj sto je napisao ovaj naslov je ku*ac. Kratak i debeo.
De ba napomenite Prosineckog, ima i 3. izmjena, i ima igraca sem Cimirota.
Opao nam je imunutet :)
Jebajiga
Na Klixu od sada pratim prenos....Baho je toliki peh da nije normaalno, pa on samo priziva go ....-al nama
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA___________________2:1
Da niko nije pisno viš ni jedne o Džeki!!! Legenda naša!!
A-materi ti ga zabijem novinaru!
makar igramo ko sto bi uvijek trebali....sad se ne stidim...bore se i trce....pa ako i izgube (sto se nece desiti) mozemo biti ponosni....ovo je tipican Balkanski INAT !!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.................AH AH AH AH AH AH AH AH AH AH AH AH AH AH AH AH A