Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog lika ne volim ali moje misljenje je da je dobar strucnjak i da bi trebao dobiti sansu izmedu ostalog i zato sto je dzeko izasao iz njegove skole!!!da ne pricamo o tome koliko bi mu ivica pomogao....
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela..
columbija ko je bolji??kao sto vidis vaha nece, kurci se bazdarevic i hadzibegic nemaju nikavu trenersku karijeru da ne pricamo o prosineckom i barbarezu..emocije su jedno stvarnost drugo.amar osim je onako odvratan lik ali covjek je dobar strucnjak a koliko znam nama ne treba simpatican nego dobar selektor...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
KO JE SENER BAJRAMOVIC SUNCE MU POLJUBIM??????/
Slusajuci gospodina Amara kao strucnog komentatora na nasim televizijama, u par navrata, nisam cuo nista sto inace karakterise takve ljude od znanja na evropskim televizijama. - Iskreno, mislim da Amar ima problema sa samim sobom. Tako djeluje.
Koji se kriteriji koriste kod izbora selektora?
SIR AMAR OSIM
sjaši murta uzjaši kurta, nek bude bilo ko samo ne Amar
Vahi puno para nudi Egipat, Vaha je biznismen a ne patriota.Ako Vahu ne privole nasi..Amar je selektor ...100%
E ako ti budeš selektor onda smo baš u ku*cu..
Joj AmaWa. Nije ba za selektora, nego za selektoWa!
Što da ne i ova opcija ? Dobar je kao trener,još dodatna podrška i savjeti !
Poslije Vahe i Mese Bazdarevica Amar je najbolja opcija. Bolja i od Faruka,Robija,Senera i inih strucnjaka. Amar zna svoj pos'o al bilo bi tu problema sa nasim balerinama tipa Dzeke i Spahe.
Stariji Osim je spasio BIH fudbal/nogomet i sad je red na mladjeg .Naprijed Brko .Moj prvi izbor je Barba ali kad nema Sergeja onda Brko
Kako nam Barba moze biti dobra opcija kad covjek apsolutno nikakvog iskustva nema??? Barbi treba dati mladu reprezentaciju pa za koju godinu nek preuzme A reprezentaciju.
A tek kad zvalje iskrivi, trebao bi uzeti negdje kurs opceg ponasanja. Vidi se da nije puno proveo vremena sa ocem
Zasto su ovdje dopusteni komentari,a kod Senera Bajramovica NE?
Dokle je dosao ovaj nas fudbal.Pihhhhhhhhhh
Sta ovaj hunjto zna od lopte?
Ovo mi se svidja: "Ipak, ko u timu ima jednog od najboljih napadača svijeta Edina Džeku, genijalca i ponajboljeg 'veznjaka' u Evropi Miralema Pjanića, među stativama izvrsnog Asmira Begovića… taj ima puno pravo da kaže nije sve gotovo, vidjet ćete ko smo mi, i kako ćete proći do kraja sa nama“.