Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala braćo!!! Ramazan Šerif Mubarek Olsun!!!
Steta sto ce bas za vrijeme Ramazana igrati protiv njemacke, jer sigurno je da braca Alzirci poste.
ko radi nemora postit
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ko kaže da nemamo za koga navijati :D
Naprjed braco muslimanskaaaaaaaaaaaaaaa
Danas sam sa kolegama sa posla komentariso bilo je tu njemaca belgijanaca francuza portugalaca kazu oni bosna je jos na svjetskom ma ne ispali su , kako smo jos tamo pa imate trenera Vahu sa alzirom i to se gleda jos pa super kazem ja imamo i mi nekog za trku
Vaha je super trener gledao sam tekmu hej covjek nije sje cijelo vrijeme nesta him govori i mase rukama ko skretnicar vozova to je trener a ne onaj safet susic ne progovori ni jednu igracima cijelu tekmu samo mase glavom ko dorat.
Vratit ce svabama za 1982 godinu i nastimanu tekmu protiv Austrije :) Al poslije gola sedžda! Citav tribina UČI! Neprocjenjivo!
Dobice Njemce i gladni izedni!!! Samo onako kao protiv Rusa!
ALZIR SA VAHOM POKAZAO KAKO SE BORI NA TERENU SUSIC TREBA NA CASOVE KOD VAHE
Možete vi posvetiti kome hoćete, ali Njemačka će odraditi svoje sada. Usput da li je tko upratio kako je igrač s klupe Alžira sinoć namjerno napucao loptu. Ponio se totalno nešportski. U športu i u pobjedi i porazu moraš biti veliki. Ja sam trenirala 7 godina u ženskom hrrvatskom rukometnom klubu Katarina i kad smo gubile i kad smo pobjeđivale uvijek smo bile dostojanstvene.
Viva Mexicooooooooooooooooooooo :D :D :D
Članak je napisala Anadolija. Pametnom dosta. Samo najveći kreteni mogu vjerovati u propagandu koju oni pišu. Tako su neki dan napisali da u Brazilu živi 1,5 milijuna muslimana, a po službenom popisu ih je 35,000. Samo to ovim dežurnim mudžahedinima ništa ne znači jer je njima najbitnije da se ulogiraju i napišu: "hvala braćo" itd. Kakva objektivnost i bakrači.
Zaista je količina vlaške zavisti nevjerovatna :D
Zato danas dominiramo, a vas je sve manje, i manje, i manje...
samir.omerovic poznaje ve alzirce u dusu hahahahahahahahaha . P sam Vaha je rekao da ce biti tesko zbog posta .
hvala braco
Poruka alzirskim fudbalerima je da se samo Allaha boje i da se odlucno bore na terenu . Nece im bas biti lahko jer ce svi postiti ali Allah dz.sh
haha poste budale, iako je to zabranjeno kad si na putu ili ako radis tezak posao, padace u nesvjest na terenu, stoka.
nece postiti,od ovih alziraca koje poznajem niko nikada ne posti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jao pa zar je ovaj ustasko cetnicko komunjarski sajt smio napisati nesto o muslimanima Alzira . ne mogu da povjerujem . Imo sam nekoliko nickoa ovdje sa razlicitim stavovima ( nrvatski , srpski , komunjarski i bosnjacko muslimanski) i samo ovaj zadnji im je stvarao problem pa su me banirali . reknes li nesto na Hrvate , Srbe ili slucajno komunjare ode glava ali po muslimanima mozes udarat oliko hoces , neces nikad ban popit
Sve "ostale" Alzirce... ko vas jebe. :)
e 'fala ... Ramazan Serif Mubarek Olsun !!! Nacionalisticki komentari 3 4 sad ...