Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove cijene nisu vise normalne. cista glupost
Navijam za United, ali mi ove cifre počinju ići na k*ac!
Za ovog igrača je to previše. Lik imo jednu uspješnu sezonu u Juventusu i propo ko kauč. Nije se mogo izboriti ni u Juventusu ni u Realu, a plaćen skupo. U engleskoj nema trta mrta. Il te ima ili nema.
Mendieta u to doba placen 48 miliona...to je ono doba kad se Lazio razbacivao s parama a vecina transfera promasaj...i nakon sto se CIRIO firma raspala poceo je i njihov raspad
Vjerovatno kao i mnogi nisam dorastao sa shvatim cemu enormne cifre za, po mom misljenju, prosjecne igrace. Prosjecne kada je u pitanju elitni nivo ovog sporta. Realno, u poredjenju sa ostalim napadacima, ovaj vrijedi oko 15-20 miliona, Pogba mozda oko 25-30, itd... al et, vjerovatno marketing i ocekivanja od njih, cine cijenu visestruko vecom.
Ovako je sve pocelo jos od doba kada je Margaret Tacer odlucila da sjebe Liverpul a uzdigne MU, makon toga sve je pitanje licitacije kao nekada za robove afrike!
Čuj Margaret odlučila da sjebe Liverpool?! Znaš li uopće kada je Čelična bila premijer i koji je klub tada harao Engleskom, a i Evropom manje više? Liverpool pravi mitove da opravda vlastitu glupost!
90 milion haha