Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze aha
Nije lijepo uzimati intevjue covjeku iza sna..
chelsea do groba !!!
ne živi se od stare slave drug! A milano ima 7 titula, to je tačno, ali ima i dvije kazne za namještanje utakmica. 1980 je čak bio i izbačen iz italijanske lige. Što nameće sledeći pitanje, bez da omalovažavam uspijeh milana, KOLIKO je od tih7 titula kupljeno???
Ne volim izjave ovog tipa. Budimo realni, od proslosti se ne zivi. OK respect i sve, ali prvo utakmica pa onda spekulisi mozes li se nositi ili ne. Ali jedna stvar jeste, da ce biti zanimljiva utakmice.
HAHAHAHAHAHAHA !
mislim da treba biti prezadovoljan kada se Milan i Barca spomenu u istoj recenici... Barca je tim koji je u vrhu zadnjih 5-6 godina, tacnije od dolaska Messija, a Milan ima 7 titula prvaka Evrope... to je za Barcu samo jedan veeeeliki san, kojeg pitam se, da li ce ikad dosanjati. Ave Silvio
ma masta covjek!!!! hahah barcelonu na nihovom terenu da neko pobjedi?!. hahha
Tako je majstore, veliki je M I L A N. Kod ove djecurlije trenutno samo Sity Barsa i Real postoje ali oprostimo im.. Kad je Chelsea bio u fazonu onda su svi navijali za njih...Da bih se spomenuo M I L A N avdest se mora uzet, HAJDE SAD ZDRAVO
garant ce te ih pobijediti na camp nou,nelupaj te sa takvim izjavama.postuj protivnika uvijek.
mislio sam (inter)milan
hahaha koji mamlaz je ovaj covjek pa nemogu da vjerujem, ovaj inter se moze nosit samo sa citadelom i sl.timovima
Strpimo se 15-ak dana i vidimo zna li čovjek o čemu govori. ( Naravno uz pošteno suđenje)
a barsa ne moze hajduk hehe glup si ko pa ne gledaju se prijateljske...
je..b.a.t ce vam dzeko mother ! :) I vama i barci ;)
smiri se malo djecace lol, vidi ga, ljut nesto bajg :D
Daj ne seri Allegri,necete proci grupu,a da ne pricamo o finalu...Ne mozete dobiti Malmo...