Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli doktorat zavrsio u kiseljaku ?
ako je prestao da vodi mancester nije izgubio titulu SIR-a klixovci
S pravom može biti ponosan, ekstra slika.
Legenda..
volili ga ili ne,covjek je institucija,sto se i vidi kakav je sad united bez njega slab a istu ekipu imaju ko prosle sezone.
Tako to rade ozbiljne institucije, daj covjeka koji je dokazano uspio, a ne pogodne i ove sa papirom (diplomom) koji prvo sto ne znaju ni oni kako su dosli do diplome a i oni koji znaju pola ih ne zna prenijeti znanje na studente!
u svom poslu on je dokazani ekspert koji nijedan " pravi" profesor nije uspio poljuljati i normalno je da se koristi to ogromno znanje nagomilalo tokom godina. nas ce ubiti stereotipi i predrasude.
mogao je onda komotno ostati trener derati jos koju godinu
ja ba predaje duple pasove i polu kontre ;)
Marketing, jopen.
ref :)
ode safet u štutgart da radi na univerzitetu za avio inzinjering
Ja sam momak sa sela i seosko momce nemam dobra kola a imam traktorce Vozim traktor jer ga voli ona prodrmaj, zadrmaj jer ga voli ona nema voznje bez mog Fergusona prodrmaj, zadrmaj bez mog Fergusona Imam traktor maleni al' duboko ore da srece da zaore nestaje do zore Mislio sam jadan ja ostacu bez srece da nijedna djevojka na moj traktor nece Proculo se za mene u cetiri grada navalise djevojke sta da radim sada
Profesor i mora da bude profesor. Veliki majstor, legenda!
Jedan je Le Professeour medju trenerima.