Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan jedini SAF
Svemu dodje kraj, gubitak za fudbal ali dobitak za njegovu porodicu...nadam se da ce se nauzivati penzije! Srecno legendo!
Neka Asim Sarajlić potegne vitalni nacionalni interes zbog ovog odlaska.
Hikmet cobane jedan,zvako mi kurac
mancester vise nikad nece biti mancester kad ode
United ce biti na velikom gubitku.
Ovo je pravi trener, a ne ono govo sMURINJO.
navijam za Chelsea,ali... Ma šalim se,nabijem te na *** debilu,gadiš mi se.. VOLIM TE ČELZI !!
Ne volis ti Chelsi ti volis samo rusa, njegove pare i igrace koji za taj klub igraju jedino zbog tih para, kad ode rus i njegova lova prestat ces i ti voliti taj svoj umijetno chelsi Navijaci Uniteda bar imaju za kim plakati i pricati o njemu narednih 100 godina i ne samo o njemu, o cemu cete vi pricati o jedno ludom rusu koji je kupio klub da se njegovo dijete moze uzivo igrati fudbal menadzera.
samo da te podsjetim da je ČELZI jedan od rijetkih klubova koji su prošlu godinu završili u plusu momčino :) dok barca,real,taj united fergusonov i ostale male ekipe rone u dugovima.. hvala
Hajde radujte se miševi, nemojte misliti da je kraj Uniteda što Fergi ide. United je to, bit će ga teško zamijeniti, ali njegov nasljednik će samo nastaviti tamo gdje je on stao.
Odlazi covjek koji je rekao da Pike nikad nece uspjet u nogometu a danas jedan od najboljih odbrabenih na svijetu, pu *** ti takvog strucnjaka
saucesce djavolcici...sada kada se hoze vraca kuci, jel' mislite da ce nam FA odmah dodijeliti trofej kao pobjednickoj ekipi PL - e sezone 2013/ 2014, ili cemo morat' igrati?
30 godina navijam za United i ova vijest mi je natjerala suze na oci, iskreno se nadam da je ovo neka novinarska patka ali ako nije ona mogu samo jedno reci, žvaka hvala ti na svemu sto si ucinio za ovaj veliki klub jer je sa tobom postao jos veci i najveci na dunjaluku, ucinio si za fudbal i za klub ono sto nije niko prije tebe a nece ni poslije tebe, dok zivi United zivjet ces i ti sa njim a siguran sam da ce se i u svijetu fudbala mnoge stvari promijeniti tvojim odlaskom, zivio nam jos toliko zvaka legendo ziva, hvala ti sto postojis.
pa dan mi nije mogao ljepse poceti...
Donio si nam toliko lijepoh trenutaka,sada se odmaraj,zasluzio si. GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
*lijepih
Prvo umrla Thatcher, sad Ferguson ide u penziju.... Sad ce Liverpool da izadje iz sjene!
Loserpool vama treba 20 godina da izađete iz sjene. :) :)
Ovo je veliki gubitak u svijetu nogometa, odlazi jedan od najvecih trenerskih legendi u povijesti nogometa. Kapa do poda za Sir Alex Fergusona!
Kad je cuo da se Mourinho vraca i odmah podvio rep!
Operi se, balis.
nemoj ti dva puta reci da se mourinho vraca u chelsea ... mozda je SAF prije otisao da bi mourinho dosao u united ... i sam je rekao da je on jedan od rijetkih kojeg on vidi kao njegovog nasljednika