Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... a našim uskotračnim komšijama bih želio čestitati što nas prate u tako velikom broju,kako u elektronskim tako i u printanim medijima a ovo je jedan od tih dokaza da smo mnogo popularni jer nemožemo doći do riječi od naših uskotračnih komšija i na kraju šta reći ? Svi u Zenicu
Pa pisat će klix o Zeljinom stadionu kada ispune @ Pipinu zelju i uvedu rubriku Humor :)
Melunovicu idi IRFANU koji te doveo na Kosevo,sto dalje s njim od Koseva
@TRT Idi bolani kopaj temelje za "mercedes arenu", šta ovdje visiš!?
Smiješne su izjave iz Sarajeva o pobjedi. Čelik je puno bolji, zrelo je Sarajevo za popušiti 3-4 komada.
Najači su mi ovi igraci koji dolete u fks a ni sami neznaju zasto su tu, pa počnu pričati i najavljivati titulu, neke pohode itd. a u klubu nisu ni 24h tipično za malo sar ajevo i njihove želje ... hov jes nou aha !!!
Zamolio bih Redakciju Klix-a da nam predoći intervju i video pojačanja kojeg je doveo edamer Amar u ovom prelaznom roku, ako ništa bili bi zadovoljni i sa intervjuom najkorisnijeg igrača DJL Izdajnik Vukasovićem da čujemo njegova očekivanja i najbolje penale u karijeri...., unaprijed hvala.....
Oooooooo J E B E M te fudbale, dokle je to doslo da nas mali klub ima titula ko Modrica i Brotnjo, dokle je doslo da se hvalimo zvijezdom Vrbanjuse, dokle je to doslo da nam je najbolji igrac iz Zavidovica, dokle je to doslo da na stadionu ima 500 ljudi sa besplatnim ulazom!?? Dokle je to doslo da DEMIR HOTIC nam pomaze, dokle je doslo da nam je FABRIKA DUHANA GENERALNI SPONOZ IAKO SVI ZNAJU DA SMO GA ODAVNO P O P U S I L I, dokle vise... Pitarska je tuga pregolema...
@Joint Union : Nisam znao da na dan drzavnosti opština radi ali pošto je Amar u pitanju svašta je moguće :)
Susret S R B A i FGR-a (FOCA, GORAZDE, ROGATICA) Zar neko misli da se mogu slagati A G R E S O R I i RASELJENA LICA!?? Ne ne moze, nek se pamti, svi znamo da je ZENICA SRCE S R B I J E!!! NAS VODJA POPARA IZ FOCE IM NIKAD NECE TO DOZVOLIT A NI JA, SJECAM SE KO SAD KAKVOG KONJA I KOSCIJU SAM MORO OSTAVITI, A TEK MOJE KRAVE I OVCE... HVALA KOMSIJA STO NE GASIS WIFI!!
@Joint Union Haha pa predaje papire odkad je dosao u zelju.Al sto volite mastat,ja bi volio da izgradite Grbavicu al nista od tog.
@haloo za tvoju informaciju amar je danas predo papire u opštinu i samo mu problem pravi vlasnik bagremika iznad juzne tribine koji ne dozvoljava gradnju. a ako bog da za godinu ce citava grbavica bit omotamna plavim šperpločama i sa podzemnim garazama.
Ovaj klix je pravi pitarski portal.kad ce te sta pisat o zelji???' Ipak se na grbavici gradi najmoderniji stadion u ovom dijelu evrope sa podzemnim garazama i 20 000 mjesta. Jos da nema opstrukcija SDA koja stopira da grad da 30 miliona Amaru i Gredicu sve bi bilo gotovo da kraja godine.
@P.i.p.o Hahaha e jesi de.bil ocami
Sutra svi u Zenicu da pomognemo Bordo momcima do pobjede