Održana Skupština Bordo tima
0
Alen Hujić novi predsjednik FK Sarajevo
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otjerani iz upravnog odbora agim nikolić i munir talović, metilji kluba. mujanović mesar isto može da ga flauta zajedno sa popajem, bracom gumenom glavom i fazlagićem. naredne sedmice dolazi helmut rufe da obilazi lokacije za trening kamp, dočekati ga pred aerodrom tamburašima i trubadurima :D P.S. DUŠMANI DUVAJTE GA!
Navalite kompleksaši. VOLIM TE SARAJEVO!
Čuj majmun sandžački, a Irfan Redžepagić iz Rožaje vedri i oblači po klubu...
Znam ja, jos od 85 kad nije ima 10 dinara da udje u AG ni KUK, majmun sandzacki Tornjakov pas...imao jedne pantole na peglu i scicaste cipele. Mora da ti je neki zemljak , mrrssss nazad u Srbiju.
Sta vi znate o prof.Muniru Talovicu :D pa vi ste samo jedni ocajnicki navijaci koji imate 5km u dzepu i idete na utakmice radi bakljade i navijanja.. zivot, skola, posao = 0 On ne bi bio u klubu da nije to sto jest, nek vi vazda znate ko je bolji ko nije!
Kakvo je stanje na racunu tvog Melje? Vjerovatno Amar ima zapisano na tariguzu! Strumfovi tisu misu i pitajte ako smijete kakvo je stanje u vasem klubu?
JA DIVI IM GLAVA BOŽE SAČUVAJ :P
BP prozivali Baljka za finansijske izvještaje na listu papira, Dino sačinio izvještaj za 2012 na listu papira, Baljkov je barem imao i stanje računa na dan... Dinin ni to...
Alene, evo i Ahmetagic ti cestitita...e tek si ga sad naj..e...bo...vidio te je.
pravio vam Koldzo dabogda trzni centar na šugavici
burek pita, zelji chuna.
AKO OVAJ UPRAVNI ODBOR NE IZVUCE KLUB IZ KRIZE, NE ZNAM KO CE. VIDI SE IZ PRVE DA JE TO SVE STRUCNJAK DO STRUCNJAKA.
Zelji dupla kruna pitarima ćuna
cestitam cuna! sretno i mnogo uspjeha kao sto si ga imao i u asa leasingu i rentu.
U po ' somuna!!! Hahhahahahaha......kiteeeeee,,predsjednik cuna a vi kite! Nema dalje!
E moji K.I.T.A.R.I. nek vam se Bog smiluje!!!
STJERAM - K U R C I N U - U USTA VAM MAJCI .