Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasceraj ta govna iz F/NSBiH
Dolazi da konacno obznani mafiji iz saveza kako se previse ofirno bave mitom i korupcijom i da nam ukaze na sudijske majmune koji za sto maraka srede utakmicu kako god treba i na kraju da nas otjera u tri p.... materine.
Daj bože da ovo ima kakve veze sa izgradnjom novog nacionalnog stadiona da se više ne brukamo. Znamo biti među 20 reprezentacija svijeta (što je samo po sebi ogroman uspjeh) a nemamo adekvatan stadion. SRAMOTA! Sastanak NSBIH, UEFA-e I "državnim vrhom" budi nadu ...
Poznati fudbaler ceferin
Yebalo vas kosevo nek' sredjuju Grbavicu ili prave novi nacionalni stadion... Lavor i da hoce sredjivati je rupa bez dna i idealan za nasu situaciju trpanja love u dzepove.
Ja mislim da covjek samo presjeda na putu za Dubai...
#ZajednoZaKoševo
Aco, reci lopovima u savezu da A reprezentacija izraste iz uredjene i koliko toliko jake i prosperitetne lige, a ne kao do sada kradjom U-21 reprezentativaca od drugi UEFA clanica. Oko infrastrukture reci, tribine nisu bitne, do 5000 je taman, ali uredite terene, da ne budu oranice, da nam se ameri smiju
FIFO I UEFO OSPOSOBITE NAM KOŠEVO, HELP
Koševo je Olimpijski stadion sa tartan stazom koji je potreban Olimpijskom gradu! Reprezentaciji je potreban fudbalski stadion! Ne znam odakle uopšte nekakve ideje I nebuloze da se uklanja tartan staza I pravi fudbalski stadion ulagajući par desetina miliona za koje se može napraviti novi moderan fudbalski stadion.
e jos si nam i ti sad trebao u ovim govnarijama..
Čefuri raus.
Sto bi rekli bujrum :)