Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raduloviću pa bolan vrapčićani su davnoispali al im to još niko nije rekaoooo DDDDDRRRRUUUUGGGGGAAAAA LLLLLLLIIIIGGGGGAAAAAA BAŠ NAS BRIGAAAAA.SAD CE IGRATI SA SVOJIM ZNIMGU HAVERIMA IZ GABELE...
Steta Velez je veliko ime u fudnalu niko nece da ulazi pare
Ne bih ni ja, ali ime i tradicija je jedno, a aktuelno stanje i igra nešto drugo. Ko i neka liga, uostalom. Mah..
Iskreno se nadam da ce klosari da ispadnu i da se naigraju sa svojim mezimcima iz druge lige,Gabelom smrdljivom. Nije Sloboda zaboravila jos onu sezonu ispadanja... Pozdrav sa vrha tabele, Fukare Tuzla
Mogu vam reći da je ovo mišljenje jako malog dijela navijača Slobode. To kolo jeste bilo čudno, ali ipak bolje da nam igra Velež, nego neke Čapljine, Metalege, Budućnosti ili Orašja.
Senade ti si u zabludi,da si bio danas na Tušnju kad su javili da vrapčićani gube vidio bih radost 3000ljudi na tekmi...Znaci velež MARŠ U ZWAJTARU!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koliko su para protjerali kroz klub mogli su zlatne igrace dovesti... nek ispadnu dok se ne opamete...
da imaju koga kantat