Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahhaha, i kaže plati 10KM kartu...za šta da gledam ovakve diletante koji kad ih vidiš nemaju konstituciju da hodaju a kamoli igraju profesionalni fudbal.
@Bulevar Nema on 10 KM kada tvoja majka pusi k*rac za te pare
E to su menadjeri dovedu igrace, dobar ugovor na kraju raskid, tuzba, i dogovori se nesto.. A njemu fina cifra, a klub u minus... Ali hajde koliko toliko na kraju korektno ispade..
Homoseksualni esteta pa legendo
Top igrač,klub ispao pakaš prema njemu,šteta
koja konjina dovodi ove kmetove
Sarajevo razvlačilo slučaj dok im nije došlo do CAS-a. I sad pristali. Trebao je ići do kraja i poslat ih na sud da ih kazni FIFA. Dobio bi još debelo s kamatama.
Nikog ovaj klosar nije spasio, bice isplacen ..
Fol privatizirani klub,a prdačine bože dragi
I onda se nama pitari smiju kad igracima dugujemo, e moji kitari
Vama se sevap smijati strumfovi
Vi dugujete svima koji su ikad ikakve veze sa vama imali. A kao sto vidis ovaj je isplacen parama, i to parama koje nisu isprosene od raznih nivoa vlasti.
Nisi trebao