Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravlja mi, ja da sam igrac Srbije na ovoj tekmi, gled'o bi da nekako ostanem u svlacionici...
Rusty ne seri hajvanu ne seri bilmeze...Bosnjak i navijas za njih nemam rijeci eto.
rusty....da se ne lažemo nisi ti musliman a pogotovo nisi bošnjak:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Četnici na aparatima
Cetnici su sine bili na mitraljezima, i to 1945... Imas u istoriji za 7 razred.
lovac...kao iz Like do Srbije??? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nasta muk u tirani.....buhahahaha
Kazu obasipali Srbijanske fudbalere cvijecem. Albanci imaju priliku da ispadnu jos vece budale od Srbijanaca. Vidjecemo da li ce iskoristiti sansu. Kvalifikacija za EP pred nosom ali ...... Balkane, Balkane, Balkane moj......
@Rusty,nemoj mjesati kosovske siptare sa Albancima iz Albanije.To ti je kao da poredis sirovinu iz Gruda sa jednim gospodinom iz Zagreba..
grobari-nikšić su došli
Kakvi budete večeras, bićete doveka! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Imam osjećaj da će Srbija danas izgubit.
evo cujem da ce pampers donirati Srbima pelene za odrasle za vecerasnju tekmu
nije ti to trebalo
Gledaj malih Sipaca,buducih terorista i svercera narkoticima.Trebalo bi Rusi malo da pomjere cilj sa Kaspijskog jezera,posle ne bi imali potrebe da tuku Bliski Istok.
što vi to ne uradite, uvijek mora neko umjesto vas :)))
Mi smo mekog srca,ne mozemo djecu da mlavimo.Da smo drugaciji ne bi danas postojale ove povampirene ustaske i fasisticke drzave,vec bi u korjenu to bilo sasjeceno.Jbg mi ostavili potomke ustasa,balista,cvijeca u zivotu i posle platili tu gresku.Necemo dva puta pogrijesiti,no sikiriki.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne zna se ko je gori siptari ili ustase
sad ce Vucic opet po svome: opasna bre ova deca - ko zna sta mogu da urade nasim fudbalerima? sta hoce oni? gde je Evropa sada da ovo vidi?
Neiživljeni pojedinci i grupe uništavaju sport.... Mediji radi sebičnosti i "čitanosti" huškaju jedne protiv drugih, zaboravljajući da će i sami izgorjeti u požarima koje raspiruju ... Tolika dževa i galama što je neki balavi majmun bacio kamen i razbio staklo, kao da je meteor pogodio planetu... Dajte priiku fudbalerima da igraju časno i pošteno kao ljudi, kao vitezovi.. a da se od sporta otklone kompleskaške hulje..... Ne zna šutnuti, ni potrčati za loptom.. a zna mahati zastavom, kojekavim ratnim simbolima, pisati maloumne komentare ... P. li vam meterina fašistička i nacionalistička....
Srbi ko da gostuju na stadionu Islamske drzave u Siriji,takav osjecaj imam
ZAto treba Komunisti da hebu majku i njima i Cetnicima,ko 1945te;)
Buena suerte Albania!
Kakvi budete večeras, bićete doveka! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
navijaci ili razbijaci!!!
zamotala sam se u sedam jastuka i jorgana i vate omotala........da me s marsa bacis ne bi se razbila...........slazem se stobom, definitvno navijam za Srbiju.....veceras