Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nijedan igrac Liverpoola nije zasluzio da bude tu izuzev Gerrarda! Da nece mozda Van Dijk i Arnold ispred Ivanovica i Terry-a. Zato ove navijace Liverpoola niko ne voli
Sir Alex Ferguson ispred svih ovih trenera, ne samo zbog rezultata, nego i odnosa prema svome radnom mjestu i radnicima (fudbalerima) kojima je bio kao očinska figura. Gospodin Ferguson je znao ime i prezime svakome uposleniku Man Utd kada je on vodio, i zbog tih činjenica će uvijek biti najbolji i broj 1. (Moje mišljenje) :)
Ferdinand Company Vidic
Shearer je ianche poznat po tome sto ne voli Liverpool.
Za neke je canavaro bio najbolji igrač svijeta
Nije ništa pogriješio.
Igračina !
Covjek ima pravo na svoj licni izbor i to je to. Bio je dobar igrac.